Saloni

Dani arhitekure Niša – Oktobar mesec arhitekture plus

U organizaciji Inženjerske komore Srbije – regionalnih odbora podsekcija diplomiranih inženjera arhitekture Regionalnog centra Niš i Društva arhitekata Niša , u periodu od 05.10. – 05.11. 2009. god. održaće se Dani arhitekture Niša – Mesec arhitekture plus Galerija Društva arhitekata Niša.

Tradicionalna manifestacija „Dani arhitekture Niša“ održava se jedanaesti put, i za razliku od ranijih godina, biće predstavljeno četiri izlobe, svake nedelje po jedna. Izložbe će biti propraćene stručnim predavanjima koja za cilj imaju da stručnoj javnosti upotpune prikaz određenog podneblja i trenutka u arhitekturi. U okviru svake nedelje biće organizovana studenska radionica na različite teme. Pete nedelje, nedelje plus, radovi sa studenskih radionica biće predstavljeni javnosti. Kompletan program Dana arhitekture Niša možete preuzeti ovde .

Cilj ovakvo koncipirane manifestacije je da se na temeljan način kroz prikaz više izložbi, sa različitih podneblja, praćenim predavanjima, upozna arhitektonska i ostala stručna javnost sa trenutnim stanjem u arhitekturi Srbije, prevashodno, ali i da uvid u savremene svetske arhitektonske tokove, pogotovu u oblasti stanogradnje kao najzastupljenijeg vida arhitektosnkog izražavanja.

Pozivaju se svi zainteresovani članovi da posete Izložbe i učestvuju u realizaciji pratećeg programa.

Adresa: Generala Milojka Lešjanina 52, 18000 Niš

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *