Domaći projekti

Dizajn inkubator Nova Iskra u Beogradu

Prvi dizajnerski inkubator u regionu zvanično je otvoren. Nova Iskra, mesto za saradnju i rad dizajnera otvorio je svoja vrata u decembru u Beogradu.

Multifunkcionalni prostor je kreiran s idejom da podrži rad mladih kreativaca iz oblasti dizajna, arhitekture, dizajna enterijera, vizuelne komunikacije i svih ostalih srodnih oblasti.

Bilo je potrebno dve godine da se završi ovaj projekat, a najveći zadatak bila je rekonstrukcija i opremanje prostora. Po projektu studija Petokraka, izvedeno je uređenje prostora površine 350 metara kvadratnih. Enterijer balansira između rustičnog, grubog, natur izgleda i finih detalja koji prostoru daju toplinu i dobru atmosferu za rad.

nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_designers_lab_-photo_by_relja_ivani--528x352

nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_signalization_-photo_by_relja_ivani-jpg-528x352 nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_park_lamp_-photo_by_relja_ivani--528x352 nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_park_lamp__stairs-333x500 nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_designers_lab__bonbon_lamps_-photo_by_relja_ivani--528x289 nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_entry_area_-phot_by_relja_ivani--528x352 nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_kitchen_-photo_by_relja_ivani--528x352

nova-iskra-design-incubator-in-belgrade-studio-petokraka_nova_iskra_workstations_-photo_by_relja_ivani--528x352

Dizajn inkubator se nalazi u ulici Gavrila Principa u centru Beograda.

(Foto: Relja Ivanić)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *