Aktuelno

Zavirite u jedno od najluksuznijih imanja u Srbiji

Jedno od najluksuznijih imanja u državi nalazi u između Čoke i Kikinde.

Reč je o dvoracu sagrađenom 1896. godine, koji je kompletno renoviran 2006. godine. Na središnjem delu prizemnog objekta pravougaonog oblika naglašen je portik sa krovom koji nose četiri zidana stuba. U sredini se nalazi stilizovano stepenište sa ogradom od kovanog gvožđa. Ispred ulaza je ukusno uređen park.

Za rekonstrukciju se nije štedelo, pa je samo ograda bila dovoljna da se sazida 14 običnih kuća. U prelepo uređenom parku je napravljen bazen, uz njega đakuzi i sva prateća oprema za uživanje u toplim danima.

Zamak sa imanjem koristio je italijanski biznismen, koji je, kažu, tri dana provodio u kancelariji u Beogradu, a četiri u svojoj oazi u Banatu. Kako je on otišao iz naše zemlje, imanje je ponuđeno na prodaju.

Ako ste voljni da posedujete zamak od oko 2.000 kvadrata sa 13 soba sa 24 ležaja, kancelarijskim prostorijama, restoranom, kuhinjom, saunom, bilijar i fitnes salom, prostorijom za masažu, salom za degustaciju vina, cena je po dogovoru, ali kako saznajemo manja od 1 milion evra.

U tu cenu ulazi i kompletno opremljena vinarija površine 316 m2, kuća za smeštaj kućepazitelja površine 240 m2, konjušnica i bazen sa đakuzijem.

Vinograd je stasao za rod, a proizvedeno vino dovoljno je za troškove održavanja imanja, a ako dokupite još 50 hektara zemljišta možete razviti dobar biznis.

Objekat može biti namenjen za turističko-ugostiteljske usluge, a dobar je i za snimanje filmova.

Novi vlasnik će verovatno ponovo biti stranac, jer nije mnogo ovakvih dvoraca u Evropi ponuđeno na tržištu.

(eKapija)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. anonimus

    E,pa kad je cena manja od 1 miliona evra, nikakav problem da ga kupim!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *