Nameštaj i oprema

Dupli kreveti: ponuda i cene

Ukoliko ste zaineresovani za kupovinu bračnog kreveta, kako bi vam olakšali potragu predstavljamo vam deo ponude koje možete pronaći na našem tržištu.

Većina nameštaja je uvozna, kvalitetnijih proizvođača što diktira i vrlo visoke cene kreveta.

Čuvani proizvođač nameštaja Calligaris proizvodi Swami krevet dimenzija 190 x 218 centimetara  (za dušek dimenzije 160 x 200 cm). Krevet može biti sa boksom za odlaganje. Nudi se u opcijama tapaciranog u koži, gummy materijalu ili štofu. Njegova cena se kreće od 2.080 evra.

swami-calligaris

swami-calligaris-2

Krevet Bloom proizvođača Doimo Italia je dimenzija 185 x 223 centimatara (dušek dimenzija 160 x 200 cm). Tapaciran je prirodnom kožom i njegova cena se kreće od oko 2.600 evra.

BonaldoBloomEgo

Krevet Roberta, proizvođača Stones Italy je izveden sa presvlakom od regenerisane kože i sa boksom za posteljinu. Cena kreveta je oko 1700 evra.

roberta-stones-italy

Nesvakidašnji krevet proizvođača Flou je model Angle. Bočno uzglavlje kreveta koje je tapacirano i punjeno poliuretanskom penom može da se savija. Uz krevet su projektovane dve lampe. Cena ovog modela se kreće oko 5.000 evra.

fluou-angel

Kožni krevet High Line, Malagić je izveden u koži sa kristalima. Može se pronaći u salonu Desidero po ceni od 1.800 evra.

krevet-desidero

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *