Ukoliko ste zaineresovani za kupovinu bračnog kreveta, kako bi vam olakšali potragu predstavljamo vam deo ponude koje možete pronaći na našem tržištu.

Većina nameštaja je uvozna, kvalitetnijih proizvođača što diktira i vrlo visoke cene kreveta.

Čuvani proizvođač nameštaja Calligaris proizvodi Swami krevet dimenzija 190 x 218 centimetara  (za dušek dimenzije 160 x 200 cm). Krevet može biti sa boksom za odlaganje. Nudi se u opcijama tapaciranog u koži, gummy materijalu ili štofu. Njegova cena se kreće od 2.080 evra.

swami-calligaris

swami-calligaris-2

Krevet Bloom proizvođača Doimo Italia je dimenzija 185 x 223 centimatara (dušek dimenzija 160 x 200 cm). Tapaciran je prirodnom kožom i njegova cena se kreće od oko 2.600 evra.

BonaldoBloomEgo

Krevet Roberta, proizvođača Stones Italy je izveden sa presvlakom od regenerisane kože i sa boksom za posteljinu. Cena kreveta je oko 1700 evra.

roberta-stones-italy

Nesvakidašnji krevet proizvođača Flou je model Angle. Bočno uzglavlje kreveta koje je tapacirano i punjeno poliuretanskom penom može da se savija. Uz krevet su projektovane dve lampe. Cena ovog modela se kreće oko 5.000 evra.

fluou-angel

Kožni krevet High Line, Malagić je izveden u koži sa kristalima. Može se pronaći u salonu Desidero po ceni od 1.800 evra.

krevet-desidero