Nameštaj i oprema

Nevidljiva kuhinja koja vam pomaže u spremanju jela

U milanskoj četvrti Zona Tortona, Miele je predstavio instalaciju u obliku prstena prečnika osam metara i mase nekoliko tona – koja kuva!

Renomirani nemački proizvođač kuhinja Miele, na proteklom sajmu nameštaja u Milanu predstavio je nevidljivu kuhinju koja je nevidljiva u smislu da ni jedan kuhinjski uređaj nema istaknut položaj, nego je fokus isključivo na potrebama korisnika. Dva kulinarska majstora pripremila su obrok od tri jela, a u tome im je pomagao virtuelni kuhinjski pomoćnik.

https://www.youtube.com/watch?v=buNYtulT4w8

Softver je analizirao menije, vagao sastojke, davao savete o pripremi i održivom pristupu hrani i sve tu u zavisnosti od nivo kulinarskog znanja korisnika, raspoloživih namirnica.  Intervenisao je samo kad bi stvari mogle poći naopako.

Nevidljiva-kuhinja-miele-2

Kuhinja u obliku prstena prečnika osam metara i mase nekoliko tona visila je nad glavama posetilaca.

Rerne bez ručke

Miele je u Milanu predstavio i novu seriju ugradnih uređaja ArtLine. Rerne i kombinovane jedinice napravljene su bez ručki, što omogućava bolju estetsku integraciju uređaja u kuhinjske elemente. Ti proizvodi će se, dostupni i u sivoj Graphite boji, naći u prodaji od leta.

Miele-rerna-bez-rucki

Nove mašine za pranje sudova iz serije G 6000 EcoFlex dostupne su odmah. One nude vrhunske rezultate pranja svojim dodatnim unapređenjima u energetskoj efikasnosti, kratkim 58-minutnim programom pranja koji rezultuje vrhunski čistim posuđem i dizajnom u obliku korpe koji je još praktičniji.

Pogledajte i providnu kuhinju koja je predstavljena na ovogodišnjem Bijenalu u Veneciji.

Firme iz kategorije Bela tehnika:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *