Nameštaj i oprema

Uradi sam: Pomerajuće kuhinjsko ostrvo

Želite da u kuhinji imate dodatnu radnu površinu ali nemate prostora za sve elemente? Rešenje bi moglo biti pomerajuće kuhinjsko ostrvo.

Zavisno od dizajna vaše kuhinje i ova nova radna površina može imati bezbroj varijacija. Naravno, u ponudi većine svetskih ali i pojedinih domaćih proizvođača nameštaja možete naći jedan ovakav element kuhinje. Ipak, novi ukras vaše kuhinje mogao bi na jednostavan način da bude produkt vaše kreativne ideje i vašeg rada.

pomerajuće kuhinjsko ostrvo 05

Ovakav kuhinjski element mogao bi da reši večiti problem nedostatka slobodne radne površine tokom spremanja hrane u kuhinji, a ujedno kada završite lagano ga odgurate na drugo mesto gde neometano može služiti kao šank ili dodatno mesto za ručavanje.

pomerajuće kuhinjsko ostrvo 03

Ovakvi elementi pogodni su i kao dodatni prostor za skladištenje posuđa ili namirnica ispod njegove radne površine.

pomerajuće kuhinjsko ostrvo 04

Novi element kuhinje možete napraviti od stare komode, police ili stola. Potrebno je da ispod ovog starog elementa, osveženog na vama željeni način, postavite točkiće, a na njegovu gornju stranu ugradite radnu površinu u vidu daske, mermerne ploče i sl.

Pogledajte neke od Uradi sam projekata ovog zanimljivog kuhinjskog elementa i možda pronađete inspiraciju u nekom od njih.

pomerajuće kuhinjsko ostrvo 07

pomerajuće kuhinjsko ostrvo 06

pomerajuće kuhinjsko ostrvo 09

Pogledajte i kako izgledaju mobilne kuhinje.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *