Nameštaj i oprema

Kuhinje za poneti: Tri rešenja, jedna ideja

Predstavljamo vam tri vrste mikro-kuhinja koje se oslanjaju na ideju mobilnosti.

Ruski dizajnerski tim Aotta predstavio je kuhinju Lo-Lo The Capsular Microkitchen koja je pre svega namenjena kancelarijskim prostorima.

Svaki modul je osmišljen tako da može da primi neki od uređaja koje zaposleni često koriste: mikrotalasna, kafe-aparat, aparat za vodu i slično.

kuhinja-za-kancelariju

Predviđeno je i mesto za smeštanje svih neophodnih stvari za pripremanje toplog napitka. Šolje se kače na zid a kašikice i salvete idu u ladice.

mala-kuhinja-2

Q-Cina

Mobilna kuhinja zvana Q-Cina inspirisana je uličnom hranom. Zato ova mirko-kuhinja izgleda baš kao tezga za prodaju brze hrane. Elementi su napravljeni od nerđajućeg čelika, cevastih profila i drvene radne ploče dok je donji deo kuhinje, za odlaganje stvari, od perforiranog lima.

q-cina

Happy Kitchen

Novi dizajnerski poduhvat studija Design Mood jeste mini-kuhinja Happy Kitchen. Kuhinja je napravljena od drveta debljine 18 milimetara a frontovi su dostupni u raznim živopisnim bojama. Cela kuhinja urađena je u modulu 60. Postoje razne varijante i konfiguracije ali ova na slici (dužine 120 cm) je standardna i izgleda najbolje… i najlakše za prenošenje na drugu lokaciju.

mala-plava-kuhinja

Pogledajte kako izgledaju kuhinje koje podstiču druženje i socijalizaciju.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *