Enterijeri

Mima’s Fit&Sit: Nova gastro oaza u Novom Sadu sa shabby chic enterijerom

Od lokala koji ima samo 28 kvadrata i 11 kvadrata terase, vlasnica restorana uspela je sama da napravi skladan kutak za poštovaoce zdrave i sveže hrane.

U Novom Sadu, u ulici Dimitrija Tucovića 3, otvoren je novi restoran namenjen ljudima koji se uprkos hroničnom nedostatku vremena i ostalih resursa trudi da živi zdravo i uzme iz prirode najbolje što mu ona nudi.

Vlasnica lokala Marina Stefanović osmislila je enterijer lokala potpuno sama a realizovala ga je uz pomoć prijatelja koji su par meseci vredno radili kako bi ostvarivali njen san.

mimas-fit-sit-3

Inspiraciju za uređenje enterijera Mima je dobila na putovanjima. Maštom se našla negde na pola puta između francuske romantike i italijanskog šarma pa je enterijer zamišljen u shabby chic stilu dok je dekupaž tehnika došla kao mala pomoć u ostvarenju te ideje.

mimas-fit-sit-4

Tokom par meseci rada na lokalu koji je prethodno bio kancelarijski prostor nastajao je majušni Mima’s fit&sit koji će se vremenom širiti.

mimas fit sit 6

Mi verujemo u zdrav deo dana. Verujemo da svako od nas ima izbor. A mi smo upravo tu da pomognemo da ga napravite te da živite zdravije i kvalitetnije.

– kaže Marina Stefanović vlasnica restorana Mima’s fit&sit.

mimas fit sit 2

mimas fit sit 7

mimas fit sit 8

mimas fit sit 9

mimas fit sit 91

obrok fit&sit

mimas fit sit 92

mimas fit sit

Pogledajte koje su osnovne smernice uređenja enterijera u shabby chic stilu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *