Enterijeri

Živopisno potkrovlje u Budimpešti

Ako imate više omiljenih stilova i ne možete se odlučiti za jedan, slobodno ih sve iskoristite. Dobićete eklektičan dizajn koji može jako dobro da izgleda.

Dobar primer za mešavinu stilova je i ovo potkrovlje u Budimpešti u Mađarskoj, uređeno u eklektičnom stilu. U njemu su zajedno iskombinovani zidovi od cigle, betonske površine, cevi, grede, drvene tavanice, lučni prozori i mnogi drugi elemenati.

Ko bi rekao da rustična drvena tavanica i beli kamin, minimalistički grubi betonski zidovi i metalni kuhinjski nameštaj, vintage drveni sto i metalna kada mogu zajedno da izgledaju tako dobro. Svi ti elementi vrlo su skladno i dobro složeni!

Kako se vama sviđa ovo potkrovlje?

eclectic-apartment-in-budapest4

eclectic-apartment-in-budapest eclectic-apartment-in-budapest2 eclectic-apartment-in-budapest8 eclectic-apartment-in-budapest3 eclectic-apartment-in-budapest5 eclectic-apartment-in-budapest10 eclectic-apartment-in-budapest9 eclectic-apartment-in-budapest6

Ako volite mešavinu stilova, pogledajte ovaj momački stan jakih boja, ruski luksuzni stan ali impresivan stan u Turskoj.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *