Foto: Screenshot (YouTube/@ekoboxkontejneri)
Promo

Kancelarijski prostori od kontejnera: Brzo i efikasno rešenje iz Ekoboxa

Kratak rok isporuke, mogućnost proširivanja objekata u bilo kom trenutku, kao i njihova veoma brza montaža i demontaža glavni su aduti ovih kancelarija.

U poslednjih nekoliko godina kontejnerski objekti postaju sve popularnija alternativa tradicionalnoj gradnji, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor, pružajući pritom brojne prednosti u smislu fleksibilnosti, održivosti i samog procesa izgradnje, uz nezanemarljivo nižu cenu.

Kupci se za ovu vrstu objekata prvenstveno odlučuju zbog brzine isporuke i kvaliteta izrade, te same ekonomičnosti proizvoda, dok su mogućnost proširivanja objekata u bilo kom trenutku, kao i njihova veoma brza montaža i demontaža više nego dobrodošao dodatni bonus.

Na našem tržištu, jedan od lidera u proizvodnji kontejnerskih objekata jeste i firma Ekobox iz Beograda, a u čijoj ponudi su i kontejneri namenjeni za kancelarijske prostore.

Foto: Screenshot (YouTube/@ekoboxkontejneri)

Neograničene vrste kancelarijskih kontejnera

S obzirom na raznovrsne potrebe klijenata, iz Ekoboxa navode da oni teže ka ostvarenju želja i potreba svojih klijenata, te su u skladu s tim vrste kancelarijskih kontejnera neograničene.

„Težimo ka tome da sve zahteve klijenata ispunimo i klijentu pružimo što bolju uslugu – od projektovanja do isporuke i montaže kontejnera“, kažu za naš portal iz beogradske kompanije.

Neke od opcija su odabir boje konstrukcije, odabir dezena panela, širok spektar stolarije i veliki izbor dodatne opreme.

Osnovne dimenzije jednog modula su 6,00 x 2,40 x 2,70 m, dok se željena kvadratura može postići spajanjem neograničenog broja kontejnera različitih dimenzija.

Osim toga, Ekoboxovi kontejneri su objekti koji se mogu personalizovati prema potrebama klijenata.

„Ograničenja su veoma mala, tako da klijenti imaju širok spektar opcija prilikom poručivanja kontejnera. Neke od opcija su odabir boje konstrukcije, odabir dezena panela, širok spektar stolarije i veliki izbor dodatne opreme“, ističu iz Ekoboxa.

Foto: Screenshot (YouTube/@ekoboxkontejneri)

Kompletno razvedene električne instalacije

Kontejneri u osnovnom nivou opremljenosti poseduju kompletno razvedene električne instalacije, kao i postavljen laminat na podu, odnosno PVC pod.

Po potrebi objekti mogu posedovati i sanitarne čvorove, odnosno WC-kupatila potpuno opremljene izvodima i sanitarijama.

„Takođe, mogu biti individualno prilagođeni potrebama klijenata. U skladu sa tim, nivo opremljenosti zavisi od individualnih potreba klijenata“, kažu iz Ekoboxa.

Cene kontejnera formiraju se na osnovu “standardnog modela”, čija cena iznosi 3.300 evra + PDV.

Kada su u pitanju cene kontejnera, naši sagovornici navode da se one formiraju na osnovu “standardnog modela”, čija cena iznosi 3.300 evra + PDV.

„Kako smo već napomenuli da ne postoji više različitih nivoa opremljenosti, već da se kontejneri izrađuju prema individualnim zahtevima klijenata, cene istih su individualno formirane“, naglašavaju proizvođači.

Foto: Screenshot (YouTube/@ekoboxkontejneri)

Šta treba da pripremi kupac

Što se tiče same podloge na koju se kontejner postavlja, neophodno je, kažu naši sagovornici, da ona bude čvrsta. Pritom, nije neophodno da sama podloga bude betonska ploča, ali je neophodno da kontejner bude izdignut 10-15 cm.

„Ukoliko isporuku vrši Ekobox, obaveza kupca je da obezbedi neometan pristup vozila i rad montera, eventualne potrebne dozvole za prolaz vozila do mesta istovara i izvođenja radova, kao i stope pomoću kojih će kontejner biti podignut od podloge ili temelja koje je kupac već unapred pripremio“, kažu iz kompanije.

Foto: Screenshot (YouTube/@ekoboxkontejneri)

Posvećeno pristupamo svakom klijentu i pružamo sveobuhvatnu uslugu – od projektovanja do isporuke kompletno funkcionalnog modularnog rešenja.

Kao jedan od vodećih proizvođača modularnih objekata u regionu, Ekobox je nosilac velikog broja isporučenih modela odnosno kompletiranih projekata, kako velikih kontejnerskih sistema, tako i manjih individualnih rešenja.

„Posvećeno pristupamo svakom klijentu i pružamo sveobuhvatnu uslugu – od projektovanja do isporuke kompletno funkcionalnog modularnog rešenja“, navode na kraju za portal Gradnja iz Ekoboxa.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *