Dešavanja

Elektronski kartoni zgrada u Beogradu

Beogradsko JP „Gradsko stambeno” poslaće na adrese preko sto hiljada beogradskih domaćinstava specijalni anketni list sa pitanjima koja se odnose na trenutno stanje stambenih zgrada, kao i radove koje je potrebno izvršiti. Prikupljeni podaci poslužiće za ažuriranje baze stanja zgrada, kao i uvođenje elektronskog kartona zgrade na kojem će biti beležene sve prijave građana, a ujedno će se pratiti vrsta, kvalitet i garantni rok izvedenih radova.

– Radove za koje korisnici usluga navedu da su neophodni, a ne prelaze iznos akumuliranih sredstava zgrade, „Stambeno” će obaviti bez dodatne naknade, dok će za ostale radove biti kontaktirani predsednici skupštine zgrade, kojima će biti upućena ponuda za finansiranje. Dobra saradnja sa predsednicima skupština zgrada neophodna je kako bismo pravovremeno reagovali na sve zahteve korisnika naših usluga. Na ovaj način apelujemo na korisnike usluga u čijim zgradama ne funkcionišu organi zgrade da ih što pre formiraju da bismo efikasnije i brže rešavali nastale probleme – rekao je Slobodan Miljković, direktor JP „Gradsko stambeno”.

Tokom 2011. JP „Gradsko stambeno” nastaviće akcije koje su započete  prošle godine a posebno će se usmeriti na rešavanje višedecenijskih problema prokišnjavanja fasada na Bežanijskoj kosi, gde će biti urađeno nešto više od 38 hiljada kvadrata fasadne površine. Uz to, u okviru kampanje „Lift nije igračka” ovo gradsko preduzeće nastaviće i sa redovnim edukativnim predstavama namenjenim najmlađim sugrađanima.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *