Novi objekti

Lanac hotela The Chedi stiže u zaliv Luštica

Najveći hotel sa pet zvezdica u Boki Kotorskoj i prvi od sedam planiranih u kompleksu Luštica Bay stiže u 2018. godini.

Kompanija Orascom Development Holding dovodi renomirani svetski luksuzni hotelski brend The Chedi (Čedi) u Crnu Goru i to na centralnu poziciju šetališta Luštica Bay.

Čedi je prvi od sedam hotela čija je izgradnja predviđena u okviru Luštica Baya, turističkog grada vrednog 1,1 milijardu evra koji će se prostirati na oko sedam miliona kvadrata tivatskog dela poluostrva Luštica.

U izgradnju Čedi hotel sa 5 zvezdica biće uloženo oko 25 miliona evra a otvaranje se planira sredinom 2018.

 

Čedi hotel sa 5 zvezdica u Luštica Bayu biće najveći hotel te kategorije u Bokokotorskom zalivu i imaće 110 soba, dva restorana, bar, konferencijski i poslovni centar, otvoreni bazen, spa i fitness centar sa zatvorenim bazenom sa toplom vodom, fiskulturnom salom, te pratećim objektima. U izgradnju hotela biće uloženo oko 25 miliona evra. Pripremni radovi na izgradnji hotela su već započeli, a očekuje se da će biti završen sredinom 2018. godine.

chedi-crna-gora
The Chedi Andermatt

Čedi brend, koji je postao prepoznatljiv u Aziji i na Dalekom istoku, nastavlja prodor u Evropu. Projekat Luštica Bay predstavlja drugi evropski hotel ovog brenda nakon što je GHM uspostavio saradnju sa Orascomom u u Švajcarskoj gde ODH gradi luksuzno turističko selo. Chedi Andermatt je na vrhu liste 150 najboljih holidej hotela u Švajcarskoj i nesumnjivo je jedan od najboljih evropskih luksuznih hotela.

Foto: Luštica Bay, Damir Moškov, promo

Pročitajte još informacija o projektu Luštica Bay.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *