Nameštaj i oprema

FlipFlic automatski kontroliše položaj vaših venecijanera

Novi gedžet može učiniti vaš život lakšim, bar što se tiče kontrolisanja osvetljenosti i temperature u vašem domu ili kancelariji.

Do koncpeta ovog pametnog uređaja, Ksenija Vinogradova došla je na osnovnu ličnog iskustva. Svojih 12 venecijanera kod kuće, i još više na poslu, svakodnevno je morala ručno da podešava u zavisnosti od trenutne jačine svetla a to nije nimalo zanimljiv posao. Ona je, zajedno sa svojim timom, osmislila gedžet pod imenom FlipFlic koji automatski otvara i zatvara venecijanere, po upustvima koja mu vi unapred zadate preko aplikacije na pametnom telefonu.

Preko mobilne aplikacije (za Android i iPhone) podešavate položaj venecijanera u određenom delu dana kako bi se smanjila osunčanost prostorije.

FlipFlic 01

Da biste koristili FlipFlic nije potrebno da menajte svoje postojeće venecijanere. On se može prikačiti na postojeće, bilo da su oni vertikalni ili horizontalni.

FlipFlic 02

Uređaj ima ugrađen tajmer, kao i svetlosni i temperaturni senzor. Nakon što podesite željenu temperaturu i jačinu svetlosti, on će se pobrinuti da u prostoriji nikada nije previše toplo, kao i da nema previše ili premalo sunčeve svetlosti.

FlipFlic 04

FlipFlic je u potpunosti samostalan uređaj. Ima ugrađenu bateriju koja se puni preko solarnih panela, koji se nalaze na delu uređaja koji se postavlja na staklo prozora. Bez punjenja, uređaj može da radi i do trideset dana, piše u opisu proizvoda na Kickstarteru.

FlipFlic 03

Ukoliko imate više FlipFlic uređaja u svom domu ili kancelariji, možete ih organizovati u grupe i svakoj dati posebna podešavanja.

flipflic-01

Saznajte i kakve su to zebra zavese koje regulišu osvetljenost u sobi:

Zebra rolo-zavese lako regulišu nivo svetlosti u prostoriji

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *