U portfoliju kompanije Galens Inženjering nalaze se neki od najvećih i najreferentnih objekata u zemlji i regionu; Foto: Galens Inženjering
Promo

Galens Inženjering: Veliki broj aktuelnih projekata zahteva stalno proširenje tima

Resort sa spa centrom na Jahorini i Zlatiboru kao i New Minel u Beogradu samo su deo aktuelnih projekata ove domaće kompanije koja je u potrazi za stručnjacima iz oblasti građevinarstva.

Galens inženjering je privatna građevinska kompanija koja već 15 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i regiona. Na njihovoj referentnoj listi se nalazi oko 4.000 stambenih jedinica i više od 50 realizovanih projekata.

Prepoznatljivi po izgradnji stambeno-poslovnih kompleksa, sada su proširili svoju oblast delovanja na izgradnju planinskih rizorta u zemlji i regionu.

Radovi se trenutno izvode na nekoliko najatraktivnijih lokacija u Beogradu i Novom Sadu, na Zlatiboru i na Jahorini. U daljem delu članka pogledajte listu referentnih objekata.

Da li ste već pročitali na Gradnji?

Jahorina Mountain Resort & Spa

Olimpijski centar Jahorina uskoro će biti bogatiji za ekskluzivni hotelsko-apartmanski kompleks Jahorina Mountain Resort & Spa.

Najmoderniji planinski rizort u regionu nalaziće se na izuzetnoj skijaškoj lokaciji, na nadmorskoj visini od 1.650 metara.

Savremena gradnja i izuzetan enterijer ovaj objekat svrstavaju među najmodernije i najopremljenije planinske rizorte u Evropi.

Jahorina Mountain Resort & Spa je jedan od najvećih hotelskih kompleksa u ovom delu Evrope; Foto: Galens Inženjering

Ruj Mountain Residence & Spa

Nakon završetka hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa, Galens Inženjering nastavlja sa gradnjom na ovoj atraktivnoj turističkoj destinaciji i predstavljaju ekskluzivni kompleks Ruj Mountain Residence & Spa.

Smešten na planinskom proplanku, okružen svim prirodnim lepotama koje krase Zlatibor, idealno je mesto za spokojan i bezbrižan odmor cele porodice.

New Minel

Kada je reč o Beogradu, jedan od najaktuelnijih projekata je stambeno-poslovni kompleks New Minel. Izgrađen po najsavremenijim standardima, kompleks se nalazi duž ulice Tošin bunar na Novom Beogradu.

U cilju pružanja maksimalnog komfora budućim korisnicima kompleksa, za izgradnju ovog savršenog porodičnog doma ili idealnog poslovnog prostora koristili smo najkvalitetnije i najsavremenije materijale, opremu i tehnička rešenja.

Avenija Garden Residence

Najveći broj projekata realizovali su u Novom Sadu. Jedan od njih je i Avenija Garden Residence.

Ovaj stambeno-poslovni kompleks predstavlja jedinstvenu celinu koja je pozicionirana na atraktivnoj lokaciji. Čitav koncept je projektovan u skladu sa našim dosadašnjim izvođačkim iskustvom u kreiranju urbanističkih zona za humano stanovanje većeg broja stanara.

U unutrašnjosti kompleksa nalazi se interni stanarski park, koji korisnicima omogućava aktivnosti na otvorenom.

Tim vrhunskih inženjera

Ovu kompaniju čini dinamičan i mlad kolektiv, spreman da odgovori na sve moderne zahteve tržišta, kako u domenu grubih građevinskih radova, tako i u domenu zanatskih radova i enterijerskog opremanja.

Reference, stručnost, energija i posvećenost poslu svrstavaju nas među lidere u sferi visokogradnje, a praćenje modernih tokova zahteva stalno usavršavanje stručnog kadra, mehanizacije i opreme.

Ulaganje u obrazovanje zaposlenih sastavni je deo naše poslovne politike, a rad u izuzetno prijatnom okruženju, motivacija i mogućnost permanentnog napredovanja u karijeri čine da naš tim neprestano raste i ostvaruje sve bolje rezultate.

Galens Inženjering širi svoj operativni tim arhitekata i inženjera

Konstantan rast i razvoj

Kao kompanija koja je svojim uspešnim projektima stekla kredibilitet u zemlji i u čitavom regionu, ponosno ističemo činjenicu da se svi naši objekti grade u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. Zbog povećanog obima posla i neprekidnog rasta kompanije, imamo konstantnu potrebu za proširenjem tima.Potrebni su nam ambiciozni, vredni i posvećeni ljudi, željni znanja i novog iskustva.

U potrazi smo za stručnjacima iz oblasti građevinarstva sledećih profila: odgovorni izvođači radova, inženjeri na gradilištu, arhitekte na gradilištu, geometri, inženjeri u tehničkoj pripremi, građevinski tehničari u pripremi, diplomirani građevinski inženjeri – hidrotehnički smer, poslovođe za elektro i mašinske instalacije i građevinski tehničari.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u uspešnoj kompaniji koja napreduje i konstantno širi svoje poslovanje, Galens Inženjering je pravo mesto za vas. Više informacija o načinu prijavljivanja i slanja vaše radne biografije možete pronaći na internet stranici www.galensinzenjering.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *