Aktuelno, Nameštaj i oprema, Video

Ikea će početi da prodaje i elektroniku

Čuvena švedska kompanija potpisala je ugovor o saradnji sa kineskom kompanijom TLC Multimedia koja će proizvoditi elektroniku za Ikeu.

Ikea planira da od leta 2013. u sedam zemalja u Evropi počne da prodaje električne aparate. U ponudi će se naći televizori, bežični audio sistemi i CD/DVD/BluRay plejeri koji će biti ugrađeni u njihov nameštaj.

Ovaj novi koncept u kojem možete kupiti i nameštaj i elektroniku na jednom mestu bi trebao kupcima da olakša izbor a i da elimiše probleme sa suvišnim kablovima i daljinskim upravljačima.

Početna cena za najednostavniju dnevnu sobu sa stalažama, televizorom i audio sistemom iznosiće oko 750 evra.

Ovo međutim nije prvi put da Ikea sarađuje sa proizvođačima tehnike. Već odavno postoji saradnja sa Whirpoolom a pre tri godine Ikea je uspostavila i saradnju sa Electroluxom.

[UPDATE] Ikea je zvanično predstavila svoj novi proizvod pod imenom Uppleva. U pitanju je sistem kojeg čini televizor, plejer koji pušta CD, DVD i BluRay i 2.1 audio sistem. Sve to radi pomoću jednog daljinskog upravljača. Možete birati veliičnu televizora kao i boju rama. Pogledajte kako to izgleda.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *