Aktuelno, Novi objekti

Kako će izgledati novi prilaz Pančevačkom mostu

Izgradnja novog prilaza Pančevačkom mostu iz Bulevara despota Stefana trebalo bi da počne za dva meseca.

Realizacijom ovog projekta, kojim se dograđuje i obnavlja prilazna rampa u pravcu ka Pančevu, biće rešen problem ukrštanja saobraćaja.

Prilaz Pančevačkom mostu iz Bulevara despota Stefana nikada nije do kraja završen. Najveći saobraćajni problem je što zbog toga dolazi do direktnog ukrštanja vozila koja skreću levo iz Bulevara despota Stefana ka Pančevačkom mostu i vozila koja iz Višnjičke ulice idu ka centru grada.

Čitav projekat predviđa izgradnju dvostruke rampe za prilaz mostu iz oba pravca, kao i proširenje Bulevara Despota Stefana. Međutim, za sada će biti izgrađena strana petlje u pravcu Pančeva, kao i planirano proširenje Bulevara despota Stefana. Druga strana petlje koja treba da omogući jednostavan pristup vozila iz pravca Pančeva prema Višnjici će ipak morati da sačeka neka bolja vremena.

U smeru ka Višnjici iz centra grada, uz desnu stranu Bulevara despota Stefana, biće dograđene dve saobraćajne trake u dužini od 375 metara.

U ovom delu biće izgrađeno i novo stajalište gradskog prevoza, a u nastavku Bulevara biće dograđena izlivna traka za vozila koja skreću u Ulicu Mije Kovačevića. Vrednost radova je 247 miliona dinara, a kada prilaz bude završen povećaće se protočnost saobračaja u ovom delu grad, ali i bezbednost u saobraćaju.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *