Posetili smo salon EuroDOM i sa lica mesta vam donosimo sveže informacije o cenama, najpopularnijim serijama i aktuelnim akcijama.

Trenutno na akciji od 20 do 25% su sanitarije čuvene italijanske fabrike Flaminia. Ovi popusti traju do isteka zaliha a sve bliže informacije o modelima na popustu se mogu dobiti na telefon 011.34.74.713.

Dobra cena i vrlo veliku prodaju zabeležile su italijanske pločice iz serije Preciouse. Krem pločice za zidovima i podu su dimenzije 32x64cm i 48×48 cm i njihova cena iznosi oko 30 evra po kvadratnom metru. U nišu uz umivaonik su postavljene mozaik pločice ove serije čija cena iznosi 130 evra/m2. Tuš kabina Cesana koja uključuje staklenu pregradu, tuš kadicu kao i drvenu podlogu je na akciji i njegova cena iznosi 305.000 dinara.

Ogledalo dimenzija 60×90 cm sa alminijumskim ramom u salonu EuroDOM možete kupiti po ceni od 9.900 dinara.

 

Na slici ispod je kupatilo izvedeno u keramičkim pločicama čuvenog italijanskog proizvođača Rex. Pločice iz serije „I Bianchi“ mogu se kupiti po ceni od 70 evra po kvadratnom metru. Keramika koja ima teksturu drveta, serije „Le Essennce“ prodaje se po ceni od 85 evra/m2. U ovo kupatilo su postavljene i mozaik pločice „Sicis“, nesvakidašnji umivaonici „Catalano“ sa „Gessi“ baterijama. Ogledalo je marke Flaminia.

 

Jedan od najaktuelnijih serija su keramičke pločice serije Horn koje su postavljene u kupatilu ispod. Ove pločice se proizvode u dve dimenzije i tri boje koje se kombinuju. Okvirna cena ovih pločica je 75 eura po kvadratnom metru. Na slici je prikazan umivaonik Flaminija koji je trenutno na akciji od 20 %.

Rex pločice iz serije Logica mogu se kupiti po ceni od 55 evra po kvadratnom metru. U kupatilo ispod je postavljen „Catalano“ umivaonik, Arcom kupatilski nameštaj i Jacuzzi tuš kabina koja se trenutno nalazi na akciji.

 

Ukoliko volite crno-bela kupatila, dopašće vam se Floor Gres pločice serije „Less“ koje se proizvode u ove dve boje. Proizvode se u tri dimenzice a njihova cena se kreće od 50 evra po kvadratnom metru. U ovom kupatilu vidimo Catalano umivaonik i tuš kabinu Reflex.

Cena ove staklene tuš kabine u dimenzijama 90×90 centimetara iznosi 56.000 dinara.

Ovo su samo neki od naših favorita kupatila za ovu godinu. Nismo pogrešili, zar ne?