Aktuelno, Nameštaj i oprema

Raport iz salona nameštaja Forma Ideale

Posetili smo salon nameštaja Forma Ideale i prenosimo vam naše utiske zajedno sa slikama nameštaja koje bi mi preporučili.

Pre svega pristupačne cene ali i veliki izbor nameštaja je razlog što je salon veoma posećen. Primećujemo mlade parove, decu i starije koji opremaju stan jer je dosta artikala na popustu i do 50 procenata.

Našu pažnju je privukao oblik fotelje presvučene zanimljivim crno-sivim mozaik štofom. Preporučujemo štof u narandžasto-sivim bojama i ovu fotelju uz moderan manji sto za ispijanje kafe. Ukoliko je postavite u dnevnu sobu, sašite narandžaste jastuke ili postavite vazu ove boje na sto. Cena fotelje u ovom materijalu iznosi 8.450 dinara.

 

Fotelja GO1 presvučena mozaik crno-sivim štofom

Ugaona garnitura jednostavnih linija i boje koja se uklapa u svaki prostor je ovom prilikom bio naš izbor za predlog. Uz nju može se kupiti dodatno i tabure koji je takođe trenutno na popustu od 15%.

Ugaona garnitura Perfeto dimenzija 260x173 cm

 

Tabure Arni dimenzija 80x40 je trenutno na popustu od 15%

Najlepše iznenađenje jeste izbor elemenata za dečiju sobu. Iako samo u dve boje, zbog povoljne cene i zanimljivih oblika odlučili smo da ovo bude jedan od naših predloga koje smo vam odlučili prikazati. Po reakciji devojčice videli smo da se i klincima sviđa naš izbor.

Prijatno nas je iznenadio veliki izbor zanimljivih detalja za dečiju sobu

 

Polica i mala komoda na popustu od 20% do kraja zaliha

Na kraju, sitnice koje nam olakšavaju život. Rasklapajuća pamučna kutija za smeštanje svih potrebnih i nepotrebnih stvari po ceni od 360 dinara

Platnene kutije za pakovanje po pristupačnij ceni

Ovo je samo mali deo od ponude salona Forma Ideale za koji smo se odlučili da vam prikažemo.

Nastavićemo i dalje da obilazimo salone za vas i podnosimo raporte o izboru i trenutnim akcijama. Pogledajte i prošli raport iz salona pločica i sanitarija EuroDOM.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *