Konkursi

Poslednji poziv: Prijavite Ceresit fasadu i osvojte 24.000 evra

Veliki evropski konkurs Ceresit Facade Award koji je počeo 3. aprila, a namenjen je profesionalnim arhitektama trajaće do 31. oktobra 2014. godine.

Ceresit još jednom poziva sve zainteresovane da pošalju svoje radove, koji će se takmičiti sa predstavnicima iz 20 zemalja Evrope, dok će se nagrada u iznosu od 24.000 evra dodeljivati u tri kategorije.

Ceresit Facade Award, evropski konkurs za profesionalne arhitekte, predstavlja jedinstvenu platformu za promovisanje inovativnih i kreativnih rešenja upotrebom ETICS Ceresit sistema. Konkurs pruža priliku za osvajanje vrednih nagrada i promociju na evropskom tržištu. Radove će ocenjivati internacionalni žiri sastavljen od predstavnika evropskih univerzitetskih profesora, renomiranih arhitekata kao i top menadžmenta kompanije Henkel.

Predstavnik Srbije u internacionalnom žiriju je gospođa Maja Lalić, kreativna direktorka Mikser festivala.

Dodatne informacije o Ceresit Facade Award konkursu možete pronaći na sajtu Ceresita.

U okviru šestog Mikser festivala 2014, „Ceresit Facade Award“ konkurs promovisan je otkrivanjem novog murala „Imitacija života #9“ u Savamali. Autori murala, čuveni umetnički dvojac iz Švajcarske NEVERCREW, Pablo Tonji i Kristijan Rebeki, su u izradi murala koristili inovativne Ceresit Visage materijale, čime je zagarantovan jedinstveni izgled fasade.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *