Enterijeri

Italijanske granitne pločice u obliku ciglica za enterijere i eksterijere

Ove granitne pločice koje izgledaju kao opeka sjajan su način da dekorište enterijer stana ili fasadu zgrade. Međutim, njihova cena nije mala. Sve do sad!

Dekorativna opeka od granita može se koristi kako u enterijeru tako i eksterijeru, na suvim, ravnim i stabilnim površinama. Najbolji efekat zidovi od opeke stvaraju ukoliko se osvetle direktno, čime podižu celokupan utisak o prostoru, kao i kada se koristi fuga od jednog centimetra.

bristol-rondine-ciglice-6

Ceramix Project iz Novog Sada u svojoj ponudi ima italijansku granitnu pločicu koja košta svega 25 evra po kvadratu.

 

Ukoliko tražite dekorativne ciglice koje izgledaju dobro, a nisu skupe ovo je prava ponuda za vas. Ceramix Project iz Novog Sada u svojoj ponudi odnedavno ima italijansku granitnu pločicu koja košta svega 25 evra po metru kvadratnom, što je do 45% jeftinije od konkurencije!

bristol-rondine-ciglice-1

Ova granitna italijanska pločica, koja izgleda efektno i zanimljvo na zidovima, ima specijalnu zaštitu koja odbija bube i sprečava formiranje paučine na fasadi.

rondine-opeka-4

Ove granitne pločice imaju specijalnu zaštitu koja odbija bube i sprečava formiranje paučine na fasadi.

 

Još jedan adut ovih granitnih pločica, koje izgleda kao opeka, jeste i da je otporna na kišu jer je njena apsorpcija vode jedaka nuli.

rondine-opeka-3

U ponudi su i fazonski elementi koji obezbeđuju pravilno formiranje uglova.

rondine-opeka-2

U ponudi se nalazi 25 različitih boja ovih granitnih pločica tako da ih možete ukopiti u svaki enterijer ili eksterijer.

rondine-opeka-5

Ove italijanske granitne pločice dostupne su i u Srbiji zahvaljujući firmi Ceramix Project iz Novog Sada. (Kosovska 24, Novi Sad, 063-516-001, 021-66-11-211)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Marko

    Da li su ovo keramičke pločice dobijene sečenjem od stene ili je ona varijanta sa mljevenim granitom koji se posle peče.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *