Izdvojeno, Nameštaj i oprema

Lightyears: Danski minimalizam u osvetljenju

Mala crna svetiljka: Kolekcija rasvete koju nudi danska kompanija Lightyears je funkcionalna, progresivna i vanvremenska.

Jednostavnost i kvalitet izrade su glavne karakteristike koje su učinile da se dizajneri i arhitekte zaljube u ove lampe. Dokaz toga možemo sresti u brojnim kafićima, ateljeima i biroima u kojima se koristi rasveta kompanije Lightyears.

LSD-Radon_Nigra_Floor_lamp_Lightyears

U Lightyearsu smatraju da uvek treba da postoji veza između oblika i funkcije lampe. Mora se osigurati funkcionalno osvetljenje a da se u isto vreme dobije prijatno estetsko iskustvo –  bilo da je lampa uključena ili isključena.

LSD-Pharaoh-pendant-light-by-Hulger-for-Lightyears-1

Rasvetu Lightyearsa možete naći u sivoj, beloj i, nezaobilaznoj crnoj. Crna daje elegantnost a ravne linije ozbiljnost. Celokupna prostorija opremljena s nekoliko ovakvih svetiljki dobiće otmen izgled što još jednom pokazuje da je ponekad mala crna haljina, u ovom slučaju svetiljka, sve što vam je u enterijeru potrebno.

LSD-Aeon_Rocket_Lightyears

Rasvetu Lightyears možete pronaći u Light Systems Designu. Showroom je na Bulevaru Cara Lazara 104 u Novom Sadu. (kontakt telefoni: 021/300-64-45 i 063/51 22 88)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *