Nameštaj i oprema

Moda za kuću: Prodajna izložba domaćih dizajnera

U galeriji Kulturnog centra GRAD u Beogradu do 30. marta možete videti koliko je jaka domaća scena dizajna nameštaja i predmeta. 

Posetili smo izložbu „Moda za kuću“ i prenosimo vam naše utiske. Više od pedeset umetnika izabrano je da svoje nove radove, kolekcije i projekte predstavi beogradskoj publici. Primetili smo da su cene vrlo pristupačne a dizajn zaista nesvakidašnji.

Staklene stoliće, koje možete organizovati u vrlo zanimljivu šarenu kompoziciju, dizajnirali su M&M Radovanović a možete ih kupiti po ceni od 8.400 dinara po komadu.

stolic-za-dnevnu-sobu
Stolići Cmok: Marija i Milomir Radovanović

Cena crnog staklenog stolića koju je dizajnirao studio Knap je 9.600 dinara. Dekorativne keramičke posude i šoljice dizajnirao je Igor Stangliczky. Cena seta od tri komada crnih keramičkih posudica su 6.600 dinara.

stolic-keramicke-posude
Stakleni sto: studio Knap ; keramika Igor Stangliczky
keramika-dekoracija
Keramika by Igor Stangliczky

Za ljubitelje oslikanog nameštaja, studio La Belle Vie predstavio je natkasnu, kutije i druge drvene predmete u decoupage tehnici.

Na ovoj izložbi imate priliku da probate i kupite fotelju KARSA koju je dizajnirao arhitekta Marko Runjić i koja je ušla je top 10 dizajiranih sofa na konkursu nww design award. Cena fotelje je 9.900 dinara.

Ovo je samo deo postavke. Još mnogo toga možete pogledati i uživati u kreacijama domaćih dizajnera na izložbi „Moda za kuću“.

komoda-oslikana
Oslikani drveni predmeti: Studio La Belle Vie
moda-za-kucu
Svetiljke: re:art:concept ; sofa Karsa: Zanart

 

lampa-i-dekoracija
Unikatne lampe: Atelje Danica
oslikane-kutije-drvene
Decoupage tehnika: La Belle Vie
stolovi-lampe-dekoracija
Sofa Karsa, jeleni-dekoracija za zid: Zanart ; drveni stolovi: Sundri Pop, Opip

fotelja-ogledalo

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *