Nameštaj i oprema

Italijanske kuhinje i nameštaj za dnevnu sobu

Ukoliko vam je kuhinja povezana sa dnevnom sobom, prilikom uređenja obratite pažnju da ove dve funkcionalna različita prostora budu stilski usklađeni.

Proizvođač nameštaja Scavolini predstavio je modele kuhinja i polica za dnevnu sobu usklađenih tako da se vizuelno nastavljaju jedna na drugu.

Oblik, materijal i boja zatvorenih polica prati kuhinjske elemente. Uglavnom je reč o kombinaciji jednobojnih elemenata i furnira koji se javlja na radnoj ploči kuhinje i otvorenim policama TV  seta. Pored neutralnih i zemljanih nijansi, vrlo aktuelne su tirkizna i narandžasta boja.

kuhinja-u-dnevnoj-sobi

Scavolini predlaže svoje modele kuhinja sa šarenim frontovima bogatog kolirita. Ukoliko su elementi kuhinje šareni, savetuje se da radna ploča i pločica budu jednobojne, nenametljive teksture. Ove kuhinje se kombinuju sa nameštajem za dnevnu sobu crne boje vrlo diskretne teksture. Pogledajte kako to izgleda.

kuhinja-u-dnevnoj-sobi-4 kuhinja-u-dnevnoj-sobi-4a kuhinja-u-dnevnoj-sobi-4b

kuhinja-u-dnevnoj-sobi-2

kuhinja-u-dnevnoj-sobi-3

kuhinja-u-dnevnoj-sobi-4c

kuhinja-u-dnevnoj-sobi-5

kuhinja-u-dnevnoj-sobi-6

(slike: Scavolini)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Sasa

    Sve pohvale za dizajn italijanima za stilski namestaj odlican izbor i kvalitet, samo da imamo vise novca sve to da i priustimo.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *