Aktuelno

Kako će teći saobraćaj nakon izgradnje solitera u centru Novog Sada

Simulacija JP Urbanizam pokazuje da gradnja Galensovog solitera u centru grada neće uzrokovati saobraćajne gužve u centru Novog Sada.

Snimak ove saobraćajne simulacije je postavljen na YouTubeu i prikazuje protok vozila sada i kako će navodno izgledati posle gradnje 13-spratnice od 40.000 kvadrata.

Ono što se vidi iz snimka koji prikazuje saobraćaj između 13 i 14 časova, je da će vozila u Galensovu zgradu ulaziti bez problema i zakrčenja okolnih ulica.

Video zapis pokazuje da će se u ovaj kompleks ulaziti sa Trga galerija i iz Ulice Narodnih heroja, a izgleda da je planiran podzemni parking. Naime, ranije se spominjalo da će zgrada imati garažu od više stotina parking mesta, od čega bi deo bio namenjen i ostalim građanima, a ne samo onima koji žive i rade u toj zgradi, piše 021.

Izradu ove studije gradskog preduzeća, platio je Galens koji i zida zgradu. Podsetimo da uprava ovog javnog preduzeća, kao i gradska vlast podržavaju zidanje solitera i pored protivljenja stručne javnosti, građana i opozicije.

Pogledajte i kako će izgledati Galensov soliter:

Kako će izgledati Galensov soliter od 13 spratova u centru Novog Sada

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Slobodan

    Verujem da ce biti isto tako kao sto su platili iz galensa nekog iz JP Urbanizam da im uradi animaciju kako ce izgledati saobracaj ispred zgrade od 30000m2 i i 13 spratova… 100% posto.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *