Aktuelno, Novi objekti

Kako izgleda Google kancelarija u Milanu

Inovativnoj kompaniji kao što je Google potrebne su kancelarije koje pružaju atmosferu koja će podsticati kreativnost ali i podsticati zajedništvo.  Upravo ovim zahtevima udovoljio je projektni biro Albera Monti za njihov novi poslovni prostor u Milanu.

Zaposleni u kompaniji Google provode puno vremena u kancelarijama pa im je stoga bilo potrebno obezbediti veoma udobna radna mesta kao i razne pogodnosti o kojima svi maštaju. Pored lepog pogleda i prirodnog osvetljenja veoma je bitno i da je lokacija blizu centra grada kao i u sklopu objekta budu restorani, prostorije za rekreaciju i igru, teretane, masaže, tuševi i slično. Ove pogodnosti ne samo da čine zaposlene srećnima pa samim tim i kreativnijim i produktivnijim nego i privlače najbolje ljude u kompaniju.

Zadatak kuće Albera Monti je stoga bio da se projekat enterijera što bolje i što efekasnije prilagodi Googleovoj filozofiji rada ali i da unese svežinu Milanske mode i stila u njihov poslovni prostor.

Googleove kancelarije u Milanu urađene su tako da maksimalno prilagođene čoveku i uslovima rada. U izradi su korišćene veoma kvalitetni materijali ali je luksuz izbegnut.

Nove kancelarije kompanije Google prostiru se na 1.800 kvadratnih metara u centru Milana, radove je izvodio ISG Italia a projekat je realizovan u oktobru 2010. godine.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. mirko

    Pa i nije nesto…lepsa je moja kancelarija i zgrada u kojoj radim.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *