Prezentacije

YTONG: savremeni materijal za energetski efikasnu gradnju

U četvrtak, 15. marta 2012. s početkom u 13 časova u prostorijama Inženjerske komore Srbije u Beogradu, biće održan „YTONG – savremeni materijal za energetski efikasnu gradnju“.

To je najnoviji iz serije seminara na temu „Energetska efikasnost u zgradarstvu“, koji se održavaju u organizaciji Inženjerske komore Srbije i Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, a u saradnji sa Nemačkim društvom za međunarodnu saradnju – Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Cilj održavanja ovog događaja je da se ukaže na iskustva u primeni Energetski efikasne gradnje u Nemačkoj i Evropi. Poseban akcenat biće stavljen na zakonsku regulativu, značaj difuzije vodene pare u arhitekturi i građevinarstvu, kao i uticaj novih tehnologija gradnje i materijala u perspektivi novog Pravilnika o Energetski efikasnoj gradnji.

Na seminaru će biti predstavljen i jedinstven prikaz rezultata ispitivanja modela objekata zidanih YTONG termoblokovima opterećenih na seizmičke uticaje. Učesnicima će biti predstavljena i energetski efikasna rešenja kompanije Xella Srbija d.o.o.

 

 

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *