Prezentacije

Najavljena Knauf Akademija i program Knauf Sound Insulation

Na promociji novog broja časopisa DaNS, najavljena je Knauf akademija kao i novi program za proračun zvučne izolacije Knauf Sound Insulation.

Goran Stojiljković, rukovodilac tehnike suve gradnje u kompaniji Knauf, najavio je Knauf Akademiju koja će se održati u septembru u Beogradu i sadržaće četiri celine.

Prva tema je zaštita od požara jer je Knauf prvi proizvođač suve gradnje koji je dobio ateste za protivpožarnu upotrebu, ističe Goran.

Druga tema je zvučna zaštita. Program Knauf Sound Insulation, koji će korisnicima biti dostupan od decembra, služiće za proračun zvučne zaštite sa akcentom na pregradne i fasadne zidove kao i na potkrovlja. Pogram će uzimati i faktor i bočnog prodora zvuka koji je novina po novom standardu proračuna zvučne zaštite. Ovo je prvi takav program na Balkanu koji će pritom biti besplatan.

knauf-i-gradnja
Igor Conić (Gradnja.rs) i Goran Stojiljković (Knauf)

Treća tema je tema koja je vrlo aktuelna ovih dana a to je energetska efikasnost. Četvrta tema je dizajn unutrašnjih i spoljašnjih prostora.  Pored klasičnih sistema gradnje biće predstavljenji i fasadni Knauf sistemi gradnje.

Prijave za Akademiju će se obavljati na sajtu Knaufa.

Druženje arhitekata na kraju Akademije će biti održano na Zaltiboru u hotelu Palisad, čija fasada je potpuno rekonstruisana sistemima Aquapanela.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *