Prezentacije

Edukacija na Knauf Akademiji

Knauf Akademija imala je za cilj da okupi arhitekte i predavače i pruži edukaciju iz šest osnovnih modula: suva gradnja, energetska efikasnost, normativi, zvučna i protivpožarna zaštita i zelena gradnja.

Na Kopaoniku je 2. i 3. novembra održana Knauf Akademija u organizaciji Knauf-a, Knauf Insulation-a i AMF-a. Akademiju je svečano otvorio predsednik Inženjerske komore Srbije Prof. dr Dragoslav Šumarac, zajedno sa direktorom Knauf Srbija – Todorom Delovskim i direktorom Knauf Insulation Srbija Tihomirom Civkaroskim.

Predavanja su održali ugledni predavači: Prof. dr Nenad Šekularac (Arhitektonski fakultet, Beograd), Prof. dr Miomir Mijić (Elektrotehnički fakultet, Beograd), Prof. dr Milica Jovanović Popović (Arhitektonski fakultet, Beograd), Doc. dr Aleksandar Rajčić (Arhitektonski fakultet, Beograd), As. Milica Pejanović, (Arhitektonski fakultet, Beograd) i dipl. ing. Daniela Aranđić (Institut za nuklearne nauke Vinča).

Preko 180 posetilaca imalo je priliku da prisustvuje predavanjima i da uživa u prijatnoj atmosferi. Pogledajte celu galeriju na našoj Facebook stranici.

Knauf Akademija će postati tradicija, održavaće se svake godine i okupljaće značajnije ljude iz oblasti građevine i arhitekture, u cilju širenja znanja iz stručnih oblasti. Pogledajte celu galeriju na Knaufovoj Facebook stranici.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *