Sajmovi

Otvoren 50. Međunarodni sajam nameštaja

Jubilarni, 50. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji je okupio više od 500 domaćih i inostranih izlagača, otvoren je danas na Beogradskom sajmu.

Sajam pod sloganom “Šta vam nedostaje“ trajaće do 18. novembra, a prema najavama izlagača, popusti će ići do 40 odsto, takođe je moguće odloženo plaćanje, kao kataloška i onlajn prodaja eksponata koji nisu izloženi.

Od kupnog broja izlagača trećina je iz iznostranstva, a očekuje se oko 60.000 posetilaca koji će imati priliku i da u razgovoru sa arhitektama i dizajnerima dobiju savete za uređenje enterijera, kao i ideju o najboljem rešenju za preuređenje, adaptaciju i oplemenjivanje prostora.

Istovremeno sa sajmom nameštaja biće održana i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju.

Tradicionalno uz Salon nameštaja, priređena je i velika Izložba dizajna, u saradnji sa umetničkim udruženjem ULUPUDS, koje slavi 60 godina postojanja.

U Hali dva biće predstavljeni umetnički radovi članova ULUPUDS-a – arhitekata, dizajnera, slikara, vajara, dizajnera tekstila, fotografa, kostimografa, keramičara i teoretičara.

Radove će predstaviti i studenti Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umetnosti, Akademija lepih umetnosti, Šumarskog fakulteta, Megatrenda, Edukonsa, ali i srodnih umetničkih asocijacija iz Slovenije, BiH i Hrvatske. Osnovni cilj je da se povežu mladi talenati, projektanati i dizajneri sa proizvođačima i privrednicima.

Ulaznica 300 dinara

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, ulaznice za grupne posete koštaju 200 dinara, a parking – 100 dinara na sat.

(Blic)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *