Posle dve godine pauze, ponovo Sajma nameštaja; Foto: Igor Conić
Sajmovi

Beogradski sajam nameštaja od 8. do 13. novembra 2022. godine

Tokom šest dana predstaviće nam se novi internacionalni i regionalni izlagači, dok će u segmentu Design Talks učestvovati eminentni govornici iz cele Evrope.

Posle dvogodišnje pauze, 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju – biće održan od 8. do 13. novembra 2022. godine na Beogradskom sajmu.

Poznat kao mesto susreta svih koji su povezani sa industrijom nameštaja, ali i onih koji su zainteresovani za nju, Beogradski sajam nameštaja će u svom ovogodišnjem izdanju staviti u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Detalj sa 57. izdanja Beogradskog sajma nameštaja; Foto: sajamnamestaja.rs

Novi izlagači na Sajmu

Na Sajmu će se ove godine predstaviti novi internacionalni i regionalni izlagači profilisani u artisanskoj izradi sa velikom posvećenošću detaljima i kvalitetu, kao što su italijanski Cappellini, hrvatski Nunc, severnomakedonski Fagus i mnogi drugi.

Posetioci će ponovo moći da vide kompaniju Prostoria iz Hrvatske, koja je poznata u regionu kada je reč o kvalitetu i okrenutosti inovacijama, zatim bosanski Artisan, Gazzda i Woak pored domaćeg Gira.

„Ove kompanije svojim povratkom potvrđuju kvalitet manifestacije i činjenicu da Sajam predstavlja regionalni centar u oblasti proizvodnje nameštaja“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Sajam se ove godine održava od 8. do 13. novembra; Foto: sajamnamestaja.rs

Žiri će ove godine činiti zanimljiva i uticajna imena iz oblasti dizajna, arhitekture, medija i biznisa.

Tokom trajanja Sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole, bacajući svetlo na zvezde u usponu.

Vrhunac manifestacije predstavlja nagrada Zlatni ključ koju internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2022. godinu.

Kako najavljuju organizatori, žiri će ove godine činiti zanimljiva i uticajna imena iz oblasti dizajna, arhitekture, medija i biznisa.

Izložba mladih dizajnera baciće svetlo na zvezde u usponu; Foto: sajamnamestaja.rs

Eminentni govornici iz cele Evrope

Dizajn specijalitet Beogradskog sajma nameštaja predstavlja Design Talks – Razgovori sa dizajnerima i arhitektama, koji će se odvijati svih šest dana trajanja Sajma.

„Ove godine Design Talks će imati veoma dinamičan program i okupiće veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope“, kaže se u saopštenju Beogradskog sajma nameštaja.

Izabrali smo za vas…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *