Parket Tango Art od Tarketta
Sajmovi

Sajam nameštaja 2012: Galerija podova u Idealnoj kući

Galerija Podova i ove godine je  deo projekta „Idealna kuća“ koji je poveren arhitekti profesoru akademiku Branislavu Mitroviću.

On je odabrao proizvodekao što su parket Tango Art / Vanilla Milano i tepisi Ligne Pure / Adore. Parket Tango Art unosi notu elegancije i različitim bojama i efektima oživljava prostor, a tepisi Adore kroz kombinaciju dizajna i kreativnosti svaki prostor čine jedinstvenim.

Projekat „Idealna kuća“ pokrenut je 2010. godine i predstavlja potragu za porodičnim modelom kuće koji će nam pomoći ne samo da sagledamo postojanje kontinuiteta u zadržavanju osnovnih karakteristika moderne arhitekture, već nam i ukazuje šta se izmenilo u shvatanju pojma idealne kuće do danas.

Parket Tango Art od Tarketta

Dela arhitekte profesora Branislava Mirovića, redovnog člana SANU, pripadaju samom vrhu savremene srpske arhitekture. Uručeno mu je već 150 najznačajnijih nacionalnih nagrada, među kojima su i dve nagrade za životno delo.
Galerija podova podržava ovakve i slične inicijative u želji da kroz praćenje najnovijih trendova inspiriše one koji drže do uređenja svog doma. U vremenu u kojem je konkurencija velika, a pažnja potrošača sve kraća, Galerija Podova nastoji da ponudi ono što je za kupce idealno, a ovo je je jedan od načina da predstavi svoju ideju uživo.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *