Sajmovi

Ugradna tehnika na sajmu nameštaja 2013.

Veliki izbor ugradne tehnike, sudopera, slavina i dodataka za kuhinje možete pronaći na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Beogradu.

Pored sudopera od inoksa, trend poslednjih godina su i sudopere od granita, to jest, kompozitnih materijala. Ove sudopere su lake za održavanje a i pritom veoma lepo izgledaju.

Na sajmu smo mogli da vidimo najnovije modele ugradne tehnike Eurolux, Faber, Lino, slavine i sudopere Blanco, Metalac i mnogih drugih proizvođača

ugradna-tehnika

Dekorativni aspiratori kompanije Faber namenjeni za ugradnju iznad kuhinjskih ostrva privlače pažnju posetilaca sajma.

sajam-namestaja-2013-aspirator

Veliki izbor najmodernijih kuhinjskih sudopera Blanco mogu se pronaći na štandu generalnog zastupnika Kobex.

ugradna-dupla-sudopera

ugradne-sudopere

Zanimljivo rešenje na štandu Beoleksa je S-box. Utičnice ili komplet začina skrivenih u kuhinjskoj ploči se podižu jednostavnim pritiskom na gornju površinu kutije.

ugradni-elementi-u-kuhinji

Vinske vitrine za kućnu i profesionalnu upotrebu, na ovogodišnjem sajmu, predstavila je kompanija Avene. Pažnju je privuklo model širine svega 15 centimetara koji se postavlja ispod kuhinjskog pulta, kapaciteta od sedam boca.

ugradni-vinski-frizideri

Kompanija Beoleks svakog dana trajanja sajma održava prezentacije na kojima se predstavljaju proizvode Faber, Elektrolux i Lino. Prezentacije se održavaju u terminima od 11 i 16 časova.

prezentacija-proizvoda

 

Pogledajte i celokupan raport sa sajma nameštaja 2013.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *