Sajmovi

5. BelRE od 3-4. novembra 2010. u Ušću

5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama pod nazivom BELRE Exclusive održaće se 3. i 4. novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće na 25. spratu.

BelRE će okupiti sve one koji su zainteresovani za razvoj investicionog tržišta u regionu – strane i lokalne investitore, konsultantske kuće, eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, izvođače radova, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina i krajnje korisnike.

Kao i svake godine, na sajmu će se održati i Konferencija o nekretninama. Ovogodišnje teme će biti posvećene prevazilaženju krize u građevinskoj industriji, upravljanju i održavanju objekata, zakonskom okviru koji treba da omogući bržu realizaciju projekata, razvoju rezidencijalnih i maloprodajnih projekata, industrijskih zona i drugim temama iz oblasti razvoja nekretnina.

Pokrenut je i BelRE magazin, koji je daje sveobuhvatnu informaciju o stanju na srpskom tržištu nekretnina i podeljen je na nekoliko segmenata – saveti eksperata, aktuelni projekti i projekti spremni za investiranje. Novo izdanje BelRE magazina imaće premijeru na Expo Real-u, jednom od najvećih sajmova nekretnina u Evropi.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *