Sajmovi

Raport sa Sajma građevinarstva u Beogradu 2014.

Pad investicija u građevinarstvu rezultovao je smanjenim brojem izlagača i posetilaca na ovogodišnjoj smotri u Beogradu ali je i ovog puta predstavljen veliki broj noviteta.

Manji broj izlagača posebno je primetan na platou van sajamskih kupola gde je do sada tradicionalno bila gužva među izlagačima građevinskih mašina. Na dan otvaranja sajma bilo je po rečima izlagača veoma mali broj posetilaca dok je drugi dan situacija bila mnogo bolja. Najveći broj posetilaca očekuje se u petak i subotu dok je cena ulaznice 300 dinara.

sajam-gradjevinarstva-2014pg

Na sajmu obavezno posetite štand Hörmanna koji je predstavio najnovije proizvode i inovativne tehnike iz programa za građevinarstvo i opremanje objekata. Proverite i proizvode na popustu i uštedite i do 30%.

Kompanija Knauf Insulation predstavila je sistem Urbanscape koji krovove pretvara u prirodne zelene oaze. Jedinstvena mineralna vlakna postavljena na ravne krovove smanjuju opterećenje odvodnog sistema tako što zadržavaju tri puta više atmosferskih voda nego tradicionalni zeleni krovni prekrivači, u isto vreme obezbeđujući odličnu podlogu za rast biljaka.

Na Sajmu građevinarstva 2014 predstavljeno je dosta modela montažnih kuća čija se cena kreće od 180 do 350 evra po kvadratnom metru. Pogledajte sve modele montažnih kuća.

Kompanija Mapei je predstavila proizvod Topcem. To je vrsta cementa od kojeg se pravi košuljica koja se daleko brže suši. Do 2% vlažnosti, potrebnih za lepljenje parketa, stiže se u roku od 7 dana što je značajno brže od konvencionalnih rešenja kojima treba 28 dana.

Kompanije Kolpa san je prezentovala šta se sve može napraviti od materijala Kerrock. Koristi se u opremanju enterijera i eksterijera. Idealan je za izradu radnih površina u kuhinjama, kupatilima i javnim objektima.

Iz Geberita donosi zanimljiv proizvod. Ova kompanija je predstavila vodokotlić DuoFresh koji izvlači neprijatne mirise iz kupatilo, filtrira iz preko aktivnog uglja i vraća pročišćen vazduh u prostoriju.

Pratite naš izveštaj sa Sajma građevinarstva preko ovog linka.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. dejan

    da li mozete da mi pomognete da pronadjem distributera za prodaju proizvoda finske firme mirka(smirgle za zirafu i rucno smirglanje)?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *