Sajmovi

Sajam 2013: Hidroizolacija, sanacija betona i dekorativni malteri iz Isomata

Na Sajmu građevinarstva u Beogradu kompanija Isomat predstavila je rešenja za hidroizolaciju ravnih krovova, sanaciju betona ali i interesantni dekorativni cementni malter.

Isomatov proizvod Isoflex PU500 je poliuretanska hidroizolaciona membrana. Ovaj jednokomponentni tečni premaz upotrebljava se za izolaciju terasa i ravnih krovova. Koristi se za formiranje kontinualne, elastične, vodonepropusne, paropropusne membrane bez formiranja preklopa i spojeva. Kao podloga, koristi se prajmer PU100.

isomat-sajam-2013-ravni-krovovi

Isomat je predstavio i kompletan sistem za strukturalno ojačanje oštećenih betonskih konstrukcija kompozitnim materijalima. Planfix je polimer-modifikovani cementni git, ekstra fine granulacije, koji se lako nanosi i pogodan je za popravke i gitovanje izloženog betona, ispunjavanje pukotina i šupljina. Posebno je zanimljiv proizvod Megawrap 200 za obmotavanje stubova. To je tkanina napravljena od kontinualnih jednosmernih ugljeničnih vlakana. Obmotavanje betona u košuljicu od Megawrapa obezbeđuje povećanje sposobnosti deformacije plastičnih zglobova, povećanje sile pritiska i smanjenje mogućnosti lokalnog savijanja armaturnih šipki.

isomat-sajam-2013-sanacija

Jedan od interesantnih proizvoda koje je Isomat predstavio na ovogodišnjem sajmu građevinarstva jeste Durocret Deco. U pitanju je dekorativni cementni malter koji se koristi za završnu obradu površina na podovima i zidovima. Može se koristiti i u unutrašnjosti i spoljašnjosti i gde god je potreban estetski (rustični) efekat u kućama, prodavnicama, hotelima… Pogodan je i za primenu kod specijalnih zahteva kao što su ugradni kreveti i sanitarije (lavabo, kada, tuš…).

isomat-sajam-2013-dekorativni

 

Isomatov štand nalazi se u Hali 3.

isomat-sajam-2013-stand

 

 

Pogledajte ostale članke sa Sajma građevinarstva 2013.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *