HALA 1 OKUPIĆE NAJVAŽNIJE IZLAGAČE
Aktuelno, Sajmovi

Otvoren sajam građevinarstva 2011.

Ovogodišnji Međunarodni sajam građevinarstva održava se pod sloganom „Pomeramo granice“, a tokom manifestacije biće prikazane najnovije tehnologije u toj oblasti.

Ministar Oliver Dulić otvorio je 37. međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE u Beogradu. Sajam, koji će trajati do 16. aprila, okupiće više od 900 izlagača, od čega 300 iz sveta.  Na sajmu su prijavljeni izlagači iz 29 zemalja Evrope, Azije i Amerike, a broj posetilaca bi mogao da dostigne i oko 50.000, najavili su organizatori . Predstojeći sajam je najveća manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja pokriva sektor građevinarstva i ove godine izlagačima će na raspolaganju biti osam hala, na ukupno 60.000 kvadratnih metara.

Tradicionalno, biće dodeljene nagrade „Nova vizura“ i diplome „Posebno priznanje“ kako bi se podstakla izlaganje novih tehničko – tehnoloških rešenja u pet robnih grupa.

HALA 1 OKUPIĆE NAJVAŽNIJE IZLAGAČE

CENE ULAZNICA

Pojedinačna ulaznica za posetioce iznosiće 500 dinara dok će propusnica (narukvica) za sve vreme trajanja sajma, koja važi od 11h, koštati 900 dinara. Ukoliko dolazite grupno, cena ulaznice po osobi je 350 dinara. Kao i do sada, članovi Inženjerske komore Srbije neće plaćati ulaz.

 

Na sajmu će 15. aprila biti održana i konferencija o energetskoj efikasnosti (Sustainable Green Energy Day), u okviru odluke Vlade Srbije da ovu godinu proglasi godinom energetske efikasnosti.

Spisak izlagača

Na sajmu građevinarstva izlaže veliki broj kompanija a ovde ćete naći kompletan spisak izlagača.

 

(Tanjug)

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Cverko

    Nema nista bez Dulica… 

Ostavite odgovor

Obavezna polja *