Sajmovi

Sajam 2013: Unutrašnja Hörmann vrata za 180 evra

Posetili smo štand nemačke kompanije Hörmann gde nas je direktor Bojan Simović upoznao sa asortimanom čeličnih unutrašnjih vrata.

Čelična vrata s kartonskim saćem su vrlo otporna, ne krive se i ne trule. Upravo zbog toga ova Hörmann unutrašnja vrata su pogodna za škole, javne prostore, u objektima trgovine i industrije kao i u bolnicama. Zbog otpornosti na vlagu, čelična unutrašnja vrata pogodna su za pomoćne prostorije i prostore s povećanom vlagom: garaže ili javne toalete.

hormann-sajam-2013

Krila vrata su opremljena kvakom i standardnim specijalnim ugaonim štokom od pocinkovanog, plastificiranog čeličnog lima, debljine 1,5mm u beloj boji (slično kao RAL9016).

Cena čeličnih vrata proizvodne mere 87,5 x 200 centimetara u beloj boji, sa ugaonim štokom i bravom je 150 evra (bez PDV-a) i mogu se dobiti bez čekanja. Cena čeličnih vrata sa folijom u boji je oko 380 evra (bez PDV-a).

hormann-sajam-2013-vrata

Debljina krila vrata je 40 milimetara. Za bolju stabilnost, umetak u obliku saća zalepljen je po celoj površini na čelični lim. Završni sloj folije štiti vrata od oštećenja.

hormann-sajam-2013-vrata-1

Za više informacija o ovom proizvodu posetite štand Hörmanna koji se nalazi u parteru Hale 1.

Pogledajte ostale članke sa Sajma građevinarstva 2013.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Posetite štand Hörmann na Sajmu građevinarstva 2014. | Gradnja

    […] Pogledajte izveštaj s Hörmannovog štanda 2013. godine. […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *