Opremanje, Sajmovi

Sajam 2012: Geberit predstavio novitete

Na beogradskom sajmu u hali 2C, Geberit je predstavio svoje novitete: vodokotlić s unutrašnjim odzračivačem i tipke za aktiviranje Sigma.

Ugradni vodokotlići su osmišljeni tako da se njima upravlja sa prednje strane uz pomoć aktiviacione tipke. U 2012. godini Geberit je proširio asortiman sa nekoliko novih modela. Sigma 80 je jedna od tipki koje su opremljene senzorima tako da se ispiranje pokreće beskontaktno. Na ovaj način ona ispunjava visoke standarde higijene i udobnosti.

Premijeru je imao i ugradni vodokotlić Sigma UP320 sa ugrađenim ventilacionim odvodom koji uvlači neprijatne mirise i sprečava njihovo širenje prostorijom. Ovaj vodokotlić predviđen je pre svega za kupatila i toalete bez prirodne ventilacije. Ugradna visina ovoga vodokotlića je standardnih 112 centimetara.

Ako se zateknete na Geberitovom štandu obavezno pogledajte i njihovo rešenje odvoda vode iz tuš kabine preko zida. U pitanju je veoma zanimljivo rešenje.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Studenti dizajniraju nove proizvode za Geberit | Gradnja

    […] jedinog vidljivog elementa ovog vodokotlića – tipke za aktivaciju ispiranja (ispune za tipku Sigma50). Inače, osnovni dizajn ove tipke delo je Cristopha Behlinga, dizajnera poznatog po radu TAG Heuer […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *