Izaberite vanvremensku estetiku koja funkcioniše; Foto: Geberit
Opremanje, Promo

Praktično i efektno: Geberit tuševi u ravni poda kao čisto zadovoljstvo

Kako izabrati vrstu podloge i osmisliti odvod vode tako da dobijete tuš bez praga kojem se lako pristupa i još lakše održava.

Tuševi u ravni poda su već neko vreme u trendu, jer su elegantni i omogućavaju kontinuirano oblikovanje prostora, kao i ulaz bez praga u zonu tuša.

Atraktivan dizajn, jednostavno čišćenje i hidraulično optimizovana tehnika odvoda odlikuju brojna rešenja koja se nude za odvodnjavanje tuševa u ravni poda.

Sasvim svejedno za koje rešenje ćete se na kraju odlučiti – od najveće je važnosti da izaberete vanvremensku estetiku koja funkcioniše. Ali, krenimo redom.

Tuš podloga

Prilikom izbora odgovarajuće podloge za tuširanje, odlične karakteristike pokazali su proizvodi izrađeni od mineralnih materijala velike vrednosti, kao što je Geberit Setaplano.

Prednosti ovakvih materijala proizvoda primećuju se već prilikom prvog dodira. Za razliku od metala, stakla ili keramike, odlikuju se prijatnošću, toplinom i glatkom površinom.

Prednosti ovakvih materijala proizvoda primećuju se već prilikom prvog dodira; Foto: Geberit

Materijal je proizveden bez pora i posebno je otporan na proklizavanje, te nema ivica u delu za oticanje na kojima se može nataložiti prljavština.

Osim toga, ovakve tuš podloge mogu se jednostavno očistiti i odgovaraju svakom ambijentu – mat svilena, snežno bela površina, a dostupne su u različitim veličinama.

Materijal je proizveden bez pora i posebno je otporan na proklizavanje, te nema ivica u delu za oticanje na kojima se može nataložiti prljavština.

Kao dodatak, tu je praktični grebenasti umetak za jednostavno čišćenje, dok je instalacija jednostavna i bezbedna zahvaljujući unapred montiranim komponentama.

Grebenasti umetak za tuš podlogu Geberit Setaplano; Foto: Geberit

Tuš kada

Među poželjne karakteristike prilikom izbora tuš kade svakako spada i upečatljiv dizajn kamena. Kao primer, tu je površina od kamene smole, čvrstog materijala visokog kvaliteta, koja se može videti i osetiti.

Geberit Sestra, tuš kada izrađena od ovog materijala, prijatna je na dodir i poseduje anti-klizna svojstva, što garantuje maksimalnu sigurnost prilikom tuširanja.

Tuš kada Geberit Sestra; Foto: Geberit

Može se postaviti na pod ili ugraditi u ravni poda, što je čini idealnom za svako kupatilo i građevinsku situaciju.

Dostupna je u tri boje (bela, siva i grafitna) i 12 dimenzija, može se postaviti na pod ili ugraditi u ravni poda, što je čini idealnom za svako kupatilo i građevinsku situaciju.

Praktični grebenasti umetak ispod poklopca može se lako ukloniti radi čišćenja i maksimalne higijene.

Geberit Sestra kompaktni odvod; Foto: Geberit

Tuš kanalice

Kada su tuš kanalice u pitanju, obratite pažnju da izaberete proizvod koji ne samo da dobro izgleda na prvi pogled, nego i prilikom čišćenja.

Drugačije nego kod mnogih običnih tuš kanala, sada se nudi i rešenje zvano Geberit Cleanline, u vidu otvorene odvodne površine koja sprečava nakupljanje prljavštine i bakterija.

Profil za skupljanje vode odvodi vodu sve do sifona, bez skrivenog nagomilavanja prljavštine, a maska se nalazi na sredini tuš kanala i može se ukloniti jednom rukom, bez ikakvog napora.

Tuš kanal Geberit Cleanline; Foto: Geberit

Važno je napomenuti da se ovakav tuš kanal prilikom ugradnje može iseći na željenu dužinu.

Inovativna mrežica zadržava nečistoće i može se očistiti za nekoliko sekundi, a važno je napomenuti i da se ovakav tuš kanal prilikom ugradnje može iseći na željenu dužinu.

Instalacija je jednostavna i podrazumeva kompletan ugradni set za montažu bez muke i bezbedno zaptivanje od strane stručnjaka.

Geberit CleanLine80 u boji šampanjca; Foto: Geberit

Zidni odvod za tuš

Jedna od najvećih prednosti Geberit zidnih odvoda jeste u tome što oslobađaju put ka kupatilu za osobe sa invaliditetom zahvaljujući svom homogenom obliku.

Tako ćete, premeštanjem izlaza sa poda u zid, sačuvati jedinstvenu sliku pločica tuša u ravni poda i nećete više naići na odvod.

Prednost ovog sistema je i manja debljina poda jer nema opterećenja odvodnih cevi, a ova instalacija može da se ugradi u skoro sve standardne zidove.

Geberit zidni odvod za tuš; Foto: Geberit

Podni odvod za tuš

Dimenzije Geberit odvoda za podni tuš, koje iznose samo 80 x 80 mm, čine ovaj proizvod kompaktnijim od mnogih običnih podnih odvoda za tuš, a da pritom nije narušena njegova atraktivna pojava niti kapacitet oticanja.

Geberit podni odvod za tuš; Foto: Geberit

Više informacija

Saznajte više o rešenjima za tuševe u ravni poda ovde.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *