Promo

Elegentno rešenje za svaki krov

Uživanje i rashlađenje na reci ili bazenu su  odličan izbor tokom dana, kada planiramo da budemo napolju, ali šta raditi i kako zaštititi potkrovlje u koje ipak treba da se vratimo posle sparnog i vrućeg letnjeg podneva?

Još kada treba da se uspavate, nastaje veliki problem, jer je spavanje u pretoploj prostoriji zaista naporno. Koliko se samo puta tokom noći probudimo i okrećemo, dok kada želimo da odmorimo tokom dana, ne možemo da se uspavamo od svetlosti?

Kako onda regulisati temperaturu u potkrovlju, na najbolji način? Danas sa vama delimo par trikova kako da rashladite potkrovlje na duže staze i samim tim poboljšate kvalitet života.

VELUX Soft spoljašnje roletne smanjuju zagrevanje i do 94%, a pritom poboljšavaju izolaciju od hladnoće tokom hladnih meseci.

Naš savet je da odaberete proizvod koji nudi potpunu kontrolu unutrašnje klime, bilo da vam je tokom leta potrebno zamračenje, ili izolacija tokom zime. VELUX Soft spoljašnje roletne smanjuju zagrevanje i do 94%, a pritom poboljšavaju izolaciju od hladnoće tokom hladnih meseci. One mogu omogućiti potpuno zamračenje i redukciju buke, a čvrst aluminijum od kog su napravljene, pruža dodatnu zaštitu vašeg krovnog prozora od provala. Pogledajte kako se ugrađuje:

Soft spoljašnje roletne

VELUX SOFT spoljašnja roletna blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg prozorskog stakla i pomažu da vaš dom održite hladnim u toplim, sunčanim danima. Savremeni dizajn savršeno se uklapa u krov. Roletna ima spoalrno napajanje i  isporučuje se sa unapred uparenim zidnim prekidačem za jednostavan rad i brzu i jednostavnu ugradnju.

Da li ste znali da potpuni mrak u vašoj spavaćoj sobi pomaže vašem telu da se u potpunosti osveži dok spavate?

Soft spoljašnje roletne napravljene su od čvrste, izdržljive tkanine, pružaju efektivno zamračenje i zaštitu od toplote – uz mogućnost upravljanja daljinskim upravljačem.

Siesta linija

VELUX ima i nekoliko modela unutrašnjih roletni, kojima možete kontrolisati količinu svetlosti u vašem potkrovlju tokom letnjih dana.

Neki od najtraženijih modela su iz Siesta linije, koje garantuju potpuno zamračenje, zahvaljujući svetlonepropusnom dizajnu. Možete birati iz kataloga sa preko  24 boja i dezena.

Pogledajte sve proizvode na sajtu a za sve vas koji želite da rashladite potkrovlje i uštedite VELUX je pripremio i komfor pakete.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *