Opremanje, Sajmovi

Verbatimova zamena za halogenke

Verbatim ─çe predstaviti seriju vrhunskih LED sijalica namenjenih za zamenu halogene rasvete, na sajmu Light + Building 2012 u Frankfurtu, od 15. do 20. aprila 2012┬ş.

Sijalica MR16 GU5.3 sa 450 lumena kao i prigu┼íiva sijalica PAR16 GU10 sa 230 lumena nude osvetljenje koje pleni pa┼żnju, fokusirano osvetljava elemente koje ┼żelimo da naglasimo i stvara atmosferu u prodavnicama, restoranima ili hotelima. Efikasnost od 64 lumena po vatu zna─Źajna je karakteristika 7-vatne sijalice MR16 GU5.3, a jednako je vredan pa┼żnje i model PAR16 GU10, snage 6,5 vata, sa mogu─çno┼í─çu prigu┼íivanja.

Posetioci Verbatimovog ┼ítanda bi─çe u prilici da vide i najnovije proizvode kompanije koji koriste OLED tehnologiju i tako─Ĺe podr┼żavaju prigu┼íivanje i kontrolu topline boje. Verbatimov vlasnik, kompanija Mitsubishi Chemical Corporation (MCC), spojila je kvalitete OLED-a sa novim proizvodnim procesima i materijalima kako bi omogu─çila proizvodnju OLED panela sa minimalnom potro┼ínjom energije. Pro┼íle godine kompanija je razvila najve─çi panel na svetu VELVE OLED, povr┼íine otprilike 14 kvadratnih centimetara.

ÔÇťPreko 40 godina, ime Verbatim bilo je na prvom mestu u inovacijama u skladi┼ítenju podataka. Povezuju─çi ekspertizu kompanije Mitsubishi Chemical Corporation u tehnologiji rasvete sa na┼íim iskustvom u predstavljanju visokotehnolo┼íkih proizvoda na tr┼żi┼ítu i njihovoj prodaji u velikim koli─Źinama, nastavili smo pro┼íirivanjem na┼íeg portfolia LED rasvete i razvili LED sijalice koje nude visok kvalitet i pouzdanost, dugotrajni vek trajanja i energetsku efikasnost“, ka┼że Jeanine Chrobak-Kando, Business Development Manager za LED u regiji EUMEA u kompaniji Verbatim.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s na┼íeg portala svakog petka u va┼íem sandu─Źetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *