Opremanje, Sajmovi

Verbatimova zamena za halogenke

Verbatim će predstaviti seriju vrhunskih LED sijalica namenjenih za zamenu halogene rasvete, na sajmu Light + Building 2012 u Frankfurtu, od 15. do 20. aprila 2012­.

Sijalica MR16 GU5.3 sa 450 lumena kao i prigušiva sijalica PAR16 GU10 sa 230 lumena nude osvetljenje koje pleni pažnju, fokusirano osvetljava elemente koje želimo da naglasimo i stvara atmosferu u prodavnicama, restoranima ili hotelima. Efikasnost od 64 lumena po vatu značajna je karakteristika 7-vatne sijalice MR16 GU5.3, a jednako je vredan pažnje i model PAR16 GU10, snage 6,5 vata, sa mogućnošću prigušivanja.

Posetioci Verbatimovog štanda biće u prilici da vide i najnovije proizvode kompanije koji koriste OLED tehnologiju i takođe podržavaju prigušivanje i kontrolu topline boje. Verbatimov vlasnik, kompanija Mitsubishi Chemical Corporation (MCC), spojila je kvalitete OLED-a sa novim proizvodnim procesima i materijalima kako bi omogućila proizvodnju OLED panela sa minimalnom potrošnjom energije. Prošle godine kompanija je razvila najveći panel na svetu VELVE OLED, površine otprilike 14 kvadratnih centimetara.

“Preko 40 godina, ime Verbatim bilo je na prvom mestu u inovacijama u skladištenju podataka. Povezujući ekspertizu kompanije Mitsubishi Chemical Corporation u tehnologiji rasvete sa našim iskustvom u predstavljanju visokotehnoloških proizvoda na tržištu i njihovoj prodaji u velikim količinama, nastavili smo proširivanjem našeg portfolia LED rasvete i razvili LED sijalice koje nude visok kvalitet i pouzdanost, dugotrajni vek trajanja i energetsku efikasnost“, kaže Jeanine Chrobak-Kando, Business Development Manager za LED u regiji EUMEA u kompaniji Verbatim.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *