Sajmovi

Onlajn izlaganje na minhenskom sajmu BAUMA

Ako niste stigli da rezervišete prostor na sajmu građevinskih mašina u Minhenu, možete predstaviti svoju firmu u onlajn katalogu.

Sajam BAUMA, svetska vodeća manifestacija u oblasti građevinskih mašina, vozila, opreme, mašina za građevinski materijal i rudarstvo, održava se svake treće godine, a svoje sajamske kapije u Minhenu ponovo će otvoriti u periodu od 11. do 17. aprila 2016. godine.

bauma-2016-cene
Sve je već rasprodato ali evo koje su bile cene zakupa štandova na bauma 2016 po metru kvadratnom

BAUMA je i ovog puta, dobrih pola godine pre početka manifestacije, rasprodata po pitanju površina za izlaganje pa su za predstojeću manifestaciju pripremili jednu novost, kako bi se izašlo u susret preduzećima koja su se našla na listi čekanja. Tako, po prvi put zainteresovana preduzeća, koja nisu mogla da dobiju površinu za izlaganje na sajmu, mogu da se prijave i registruju u bauma onlajn katalogu. U tom slučaju, firme uzimaju učešće na sajmu bez dobijanja izlagačke površine, ali su zato vođene kao dodatno zastupljeno preduzeće u izlagačkom spisku i izlaze na listingu njima odgovarajuće proizvodne kategorije. Ujedno preduzeća imaju i mogućnost da u jednom specijalno uređenom prostoru na sajmu dogovore i realizuju ugovorene termine za sastanke, piše eKapija.

Koliko košta onlajn nastup

Na zvaničnom sajtu bauma 2016 našli smo koliko će vas koštati ovakav vid nastupa. Cene se kreću od 1.575 pa do 4.975 evra ukoliko želite da imate prostor u specijalnom prostoru na sajmu u kojem možete organizovati sastanke. Prijave se primaju do 6. marta.

bau ili bauma?

Ne treba brkati ova dva sajma, iako se oba dešavaju u Minhenu. BAU je sajam građevinarstva i arhitekture dok je BAUMA sajam građevinskih i rudarskih mašina. Sledeći BAU održaće se 16. do 21. januara 2017.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *