Na Sajmu građevinarstva SEEBBE, u hali 3, svoje proizvode predstavila je kompanija Dramin specijalizovana za hidroizolacijske premaze.

Na štandu nas je dočekala njihova tehnička podrška koja funkcioniše kako za pravna tako i za fizička lica. Oni izlaze na teren po pozivu i pružaju savete o vrsti materijala za hidroizolaciju kao i o njihovom načinu ugradnje.

Kao novost, Dramin ove godine organizuje besplatnu obuku o upotrebi hiroizolacionih materijala u praksi. Akademija će trajati sedam dana za svaku grupu proizvoda nakon čega će se dobijati sertifikat ove kompanije. Prijave za ovu Akademiju potražite na sajtu dramin.eu ili na broj telefona 011-316-95-36.

Glavni konsultant Dejan Spasovski odgovorio je na jedno od najčešće postavljanih pitanja: kako zaštititi objekat od podzemne vode i vlage. On savetuje da se koristi Izolit Penetrat koji se ugrađuje preko betona i koji je paropropustan a ne izaziva kondenzaciju. Preko ovog materijala može se malterisati cementnim, produžnim ili krečnim malterom.

Tehnička služba za pomoć je uvek dostupna za svaka pitanja, što je veoma koristan benefit i nadamo se da će i ostale firme u Srbiji imati ovakav pristup kupcima.