Materijali, Sajmovi

Sajam 2012: Dramin besplatna akademija o hiroizolaciji

Na Sajmu građevinarstva SEEBBE, u hali 3, svoje proizvode predstavila je kompanija Dramin specijalizovana za hidroizolacijske premaze.

Na štandu nas je dočekala njihova tehnička podrška koja funkcioniše kako za pravna tako i za fizička lica. Oni izlaze na teren po pozivu i pružaju savete o vrsti materijala za hidroizolaciju kao i o njihovom načinu ugradnje.

Kao novost, Dramin ove godine organizuje besplatnu obuku o upotrebi hiroizolacionih materijala u praksi. Akademija će trajati sedam dana za svaku grupu proizvoda nakon čega će se dobijati sertifikat ove kompanije. Prijave za ovu Akademiju potražite na sajtu dramin.eu ili na broj telefona 011-316-95-36.

Glavni konsultant Dejan Spasovski odgovorio je na jedno od najčešće postavljanih pitanja: kako zaštititi objekat od podzemne vode i vlage. On savetuje da se koristi Izolit Penetrat koji se ugrađuje preko betona i koji je paropropustan a ne izaziva kondenzaciju. Preko ovog materijala može se malterisati cementnim, produžnim ili krečnim malterom.

Tehnička služba za pomoć je uvek dostupna za svaka pitanja, što je veoma koristan benefit i nadamo se da će i ostale firme u Srbiji imati ovakav pristup kupcima.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

  1. Bane sp

    a da li taj penetrat ide u jedan sloj? koliko kosta dzak? hvala!

  2. rasanovic

    to nije skupo. skupi su majstori

  3. zoltan

    Penetrat se nanosi u tri sloja unakrsno i minimalan razmak izmedju slojeva je 8sati, i za to vreme moramo odrzavati izolacioni sloj sto znaci da na mestima gde pocinje da beli sloj izolacije prskamo sa fajtalicom u vidu magle ili orosavamo, nakon nanetog treceg sloja jos najmanje naredna 3 dana odrzavamo izolaciju da ne bi pregorela. Nakon 3 do 4 dana nanosimo standardni krecni malter na izolaciju!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *