Građevinarstvo

Kako napreduju radovi na Terminalu 2A na Hitrou

Poznati londonski aerodrom će u junu 2014. dobiti novi terminal koji bi trebao da putnicima pruži prijatnije iskustvo u putovanju.

Novi terminal 2A radi se punom parom! Pod dirigentskom palicom arhitektonskom biroom Luis Vidal + Architects, mnogobrojni tim radi na završnim radovima i opremanju Terminala 2A na Hitrou .

Sama zgrada biće mnogo interesantnija putnicima od ostalih aerodroma ne samo zato što ovaj terminal ima puno prirodnog svetla već što će i sam prostor delovati mnogo prisnije. Neće biti mračnih hodnika i ćorsokaka, a putnici će po prvi put na velikim aerodromima u Velikoj Britaniji, moći da gledaju svoj avion na gejtu dok budu napredovali u procesu čekiranja što bi trebalo da pojača doživljaj putovanja avionom koji se u poslednjih par decenija izgubio.

terminal-2a-heathrow-37terminal-2a-heathrow-29 terminal-2a-heathrow-15 terminal-2a-heathrow-13

Tim zaslužan za podizanje Terminala 2A na Hitrou je: O.T. Ferrovial Agroman, Fhecor, Cg Proyectos, Solventa, Hoare Lea Consulting, Davis Langdon Schumann Smith, Warrington Fire Research, Reef Associates, Siemens- Vanderlande, Immodo, Carma, Euroestudios, Merebrook, Fractal i Gleeds.

terminal-2a-heathrow-19 terminal-2a-heathrow-25 terminal-2a-heathrow-30

Površina Terminala 2A iznosi 210.000 kvadranih metara.

terminal-2a-heathrow-05

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *