Enterijeri

Kako uklapati intezivne boje u enterijeru

Inspiracija za uređenje ovog dvosobnog stana u Kijevu bile su raskošne i šarene tkanine koje proizvodi Laura Ashley i Designers Guild.

Stan je uređen sa klasičnim nameštajem koji je pravljen i tapaciran po porudžbini s materijalima veoma bogatog kolorita. U stanu je ima dosta svetla tako da se, pored velikih prozora na zidovima, pojavljuju i velika ogledala.

U kuhinji, koja je otvorena prema dnevnoj sobi, dominantan zid izveden je u mozaiku. U kuhinjsko ostrvo ugrađena je električna ploča sa aspiratorom iznad. Visoki kuhinjski elementi ugrađeni su u nišu zida.

klasican stan uredjenje

Spavaćom sobom dominira veliko tapacirano uzglavlje postavljeno u niši. Dečija soba s dva kreveta je u kombinaciji zelene i roza boje. Na zidove je postavljena tapeta a soba ima dosta prostora za skladištenje igračaka.

Iako se u enterijeru pojavljuje dosta boja, on deluje skladno i prijatno. Uživajte u slikama enterijera ovog stana!

klasican stan uredjenje dnevna soba

klasican stan uredjenje fotelja zelena

klasican stan uredjenje fotelje

klasican stan uredjenje kuhinja

klasican stan uredjenje ostrvo

klasican stan uredjenje soba

klasican stan uredjenje soba devojcica

(the-village.ru)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Gradnja

    […] dnevne sobe postavljene su slike različitih dimenzija u nepravilnom rasporedu. Slike su takođe u jarkim bojama pa tako narandžasti geometrijski motivi dodatno ističu ceo […]

  2. Jarke boje kao ključ za upečatljive fotografije enterijera | Gradnja

    […] šarenilo je i više nego dobrodošlo. Pogledajte članke o uređenju dečijih soba  kao i način kako da uklopite intenzivne boje u enterijeru koje će vas inspirisati na unesete jarke boje u vaš […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *