Rasveta

Ova rasveta je idealna za predstojeće letnje mesece

Kolekcija June, kako i njen naziv kaže, napravljena je tako da stvori idealno osvetljenje za dvorišta ili terase tokom toplih letnjih noći.

Kolekcija spoljašnje rasvete June, koju je dizajnirao Emiliana Design Studio, inspirisana je tradicionalnim kineskim lampama. Dizajneri su dobro poznate forme laterni uobličili tako da postanu deo kolekcije koju nudi Vibia i koja će podržati primarnu ideju koncepta da se stvori prijatno osvetljenje koje će ulepšati okupljanja na otvorenom i podstaći ljude na druženje.

Svetlosni venac June može biti zakačen o drvo, zid ili bilo koju drugu adekvatnu vertikalnu površinu.

Rasveta nalik mesecu organizovana tako da se postavlja u nizu, a može visiti u dvorištu ili na terasi, bacajući na svoje okruženje toplo svetlo. Svetlosni venac June može biti zakačen o drvo, zid ili bilo koju drugu adekvatnu vertikalnu površinu. U ponudi su dve varijacije modela, od tri odnosno pet svetlosnih elemenata.

Lampa koju možete okačiti o gradu drveta

Prenosna zidna lampa June savršena je za rasvetu dvorišta jer se lagano, u zavisnosti od potrebe, može preneti u bilo koji deo dvorišta. Može se zakačiti na ekser na zidu ili na granu drveta odakle će bacati suptilnu svetlost na okruženje.

Punjivi modeli

Stona rasveta kolekcije June sastoji se iz dva dela; baze koja se puni strujom i prenosivog dela sa sijalicom koji zahvaljujući napunjenoj bateriji može raditi nezavisno od svoje baze od 6 do 18 sati.

Četvrti model kolekcije June je podna lampa koja može imati jedan ili dva svetlosna elementa i ukoliko želite može se fiksirati u pod.

Svi modeli u jednoj galeriji:

 

Svi modeli kolekcije June imaju završni sloj u braon mat boji i ugrađenu LED rasvetu.

Ukoliko ovog leta želite baš kolekcijom June da oplemenite vaše dvorište možete je kupiti u prodajnom salonu LSDesign.

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. XenonLight

    LED rasvetna tela su našli veoma veliku primenu u baštenskoj rasveti. Sijalice koji imanjeju intenzitet, boju i jačinu su idelani da se osvetli vrt i baštetnske stazice Kao ključni izbor većine eksterijerista već godinama unazad se nameću stubovi sa rasvetom, u raznim dimenzijama i sa različitom tipom rasvete koja se u njih ugradjuje.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *