Rasveta

Rasveta inspirisana akrobatskim stilovima

Visilice izvedene od porcelana i metala oblikovane su tako da imitiraju figure koje prave akrobate.

Dizajnerski studio Porcelain Bear kreirao je kolekciju rasvete simbolično nazvanu Acrobat. Serija visilica modernog dizajna izrađena je ručno korišćenjem LED tehnologije koja daje prijatno svetlo u prostoru.

Fini porcelan, od kog su izvedeni svetleći elementi, podržan je tankim metalnim ramovima čiji je završni premaz izveden u kombinaciji zlata, starinskog mesinga, hroma i mat crne boje, piše Contemporist.

Porcelanski elementi okačeni su o ram koji liči na minimalistički trapez, a sve to s idejom da se imitiraju figure koje izvode atletičari. Tako su i nastala četiri modela visilica s nazivima Back Flip, Double Act, Flatbar i Forward Bend, koji se i koriste kao nazivi akrobatskih figura.

Izvođenje dvostrukog okreta unazad, kako piše na sajtu Porcelain Bear, jedan je od najtežih elemenata u atletici pa je zato i visilica konstruisana tako da zamrzne pokret i predstavi ga na najbolji mogući način.

Izvođenje pozicije Flat Bar bilo je najjednostavnije zbog njegove linijske forme.

Forward Bend visilica izvedena je tako da su oba kraka zakrivljena pod uglom od 180 stepeni i obasjavaju u istom pravcu.

Foto: Porcelain Bear

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *