Tracker
Promo, Rasveta

TOP 10 proizvoda Intra lighting: Rasveta koja pravi razliku u enterijerima

Kreiranje prostora je poput pričanja priče. Svaki detalj doprinosi celokupnoj slici. Čak i kada nisu u centru pažnje, svetiljke kompanije Intra lighting igraju značajnu ulogu. Menjaju percepciju, vladaju atmosferom. Čist dizajn i jednostavnost čine ih ipak diskretnim i efikasnim.

Bilo je teško izabrati 10 najboljih kad su svi oni top. Međutim, predstavljamo vam proizvode koji zaista mogu učiniti razliku.

1. Tracker

Tracker sledi arhitekturu sa pokretljivošću kičme. To je prvo svetlosno rešenje koje ne poznaje prepreke. Ako želite module koji prate i horizontalne i vertikalne linije u prostoru, onda je ovo prava stvar za vas.

Tracker rasveta koja prati krivine u BEO Shopping Centru u Beogradu; Foto: Miloš Martinović

2. Black Hole

Black Hole je savršena svetiljka za različite upotrebe – dom, kancelariju, ugostiteljstvo, restoran. Black Hole ne može ostati neprimećen, a ovo što je ovu svetiljku izdvaja od ostalih jeste doza luksuznosti koju daje gde god se pojavi. Black Hole je dostupan u više boja i tekstura ali unutra je uvek crna.

Ono što ovu svetiljku izdvaja od ostalih jeste doza luksuznosti koju daje gde god se pojavi.

Black Hole

3. Pixy

Pixy pruža maksimalnu fleksibilnost. Magnet omogućava pomeranje tačke u svim pravcima i preusmeravanje svetla u željene položaje. Vrlo je koristan kada jednostavno želite da promenite smer svetla i izgled svetiljke.

Pixy

4. Biba

Biba je mala, ali kao i sve male stvari može napraviti veliku razliku. Kombinujte oblike i boje u beskrajnoj fuziji mogućnosti ako planirate restoran, hotelsko predvorje, bar, maloprodaju ili čak svoju kućnu trpezariju, spavaću sobu ili kupatilo i neka to odgovara vašem ukusu.

Biba

5. Random

Random je stvoren da obogati izgled modernih otvorenih plafona, pretvarajući ih u nešto dinamično. A sve počinje korišćenjem ravnih linija i njihovim spajanjem u kompoziciju koja najbolje funkcioniše za otvorene prostore kojima je potreban spušteni plafon. Ova svetiljka je savršena za prodavnice, moderne biroe, pa čak i za bolnice, ne samo zbog karakterističnog izgleda, već i zbog visokokvalitetnog opšteg osvetljenja koje je svakodnevno potrebno.

Random je stvoren da obogati izgled modernih otvorenih plafona, pretvarajući ih u nešto dinamično

Random

6. Vitka

Vitka ne mora da bude u društvu glomaznih svetiljki samo da bi izgledala tanka. Ona jeste tanka! Zahvaljujući fleksibilnosti primene i kontroli osvetljenja, Vitka je jedna naših vrhunskih ambijentalnih svetiljki kompanije Intra lighting. Otkrijte niz primena svetiljke Vitka, dok planirate kancelarijski prostor, recepciju, ugostiteljske objekte ili prostor u svom domu.

Vitka

7. Zoe

Bilo da planirate dom, restoran, hotel ili prodavnicu, Zoe nalazi svoje mesto u minimalističkom, skandinavskom i urbanom enterijeru i pretvara ga u nešto zaista prelepo. Najbolji materijali, zelene tehnologije i sofisticirana proizvodnja odražavaju se u vrhunskom dizajnu

Zoe

8. Futon & Futon mirror

Nije potrebno vrištati da bi se skrenula pažnja. Futon je spas u svim projektima u kojima želite da spojite jedinstveno ambijentalno osvetljenje, boje u trendu i fukcionalnost akustike. On je najbolji kada čini da se govor bolje čuje i kada stvara ugodno okruženje zahvaljujući izvoru svetla koji osvetljava akustičnu srž prostora. Da li smo pomenuli da je Futonov panel od poliesterskih vlakana napravljen od recikliranih plastičnih flaša?

Futon je idealan kada želite da spojite jedinstveno ambijentalno osvetljenje, boje u trendu i fukcionalnost akustike.

9. Skyler

Zaboravite na dosadna kancelarijska svetla koja otkrivaju sve u jednom pogledu. Skyler je tu da iznenadi! Nevidljiv kada je svetlo isključeno, kada je uključen pruža vizuelni komfor. Doživljaj je važan, stoga Skyler ističe savršen sklad direktnog i indirektnog svetla, jer to ne stvara samo osećaj prostranosti, već i kvalitetno osvetljava bez odsjaja. Dodatne opcije RGB, podesivo belo ambijentalno osvetljenje dodatno su tu da “začine“ prostor. Sa svojom crno-belom kombinacijom boja i tankoćom pravi je dizajnerski komad, koji stari od uobičajenih rešenja za kancelarijsko osvetljenje.

10. Dawn

Dawn je savršena svetiljka za sve romantike koji vole mekano svetlo ranog jutra. Za razliku od drugih sličnih tela čiji je izvor svetla u središtu, ona svoj skriva iza zastora i daje samo mekano i uniformno svetlo, poput rane zore. Dawn krase izuzetno elegantni detalji, kao što su jednodelni ram, delikatno dizajnirane ivice i 100% “čista“ unutrašnjost, bez vidljivih elemenata.

Dawn

Saznajte više

Ukoliko želite da saznajte više ovoj rasveti, posetite sajt kompanije Intra lighting ili direktno kontaktirati na telefon 011 269 8 476, 064 64 73 897 , kontakt osoba Vladimir Tucić.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *