Ovako izgleda novi Tara Concept prodajni salon u Novom Sadu; Foto: Momčilo Grujić
Enterijeri, Promo

Premium parketi, sobna vrata i keramika: Tara Concept otvorio novi showroom u Novom Sadu

Novi izložbeni salon jednog od najvećih domaćih proizvođača ekskluzivnih parketa i podnih obloga otvoren je sredinom novembra na novosadskom Bulevaru Evrope.

Posle dugo vremena, arhitekti, dizajneri enterijera i krajnji korisnici iz cele Vojvodine sada imaju jedinstvenu priliku da široki asortiman proizvoda i usluga koje kompanija Tara Concept nudi pogledaju i kupe na jednom mestu – na adresi Bulevar Evrope 38 u Novom Sadu.

Spoj tradicionalnog i modernog doneo nam je pregršt ideja koje svakodnevno implementiramo u domove, poslovne prostore i hotele širom Evrope. Kako bismo vam pokazali koliko nam je stalo da i u budućnosti budemo sve bolji odlučili smo da otvorimo novi prodajni salon u evropskoj prestonici kulture, sa postavkom proizvoda koja će vam poslužiti da donesete najbolju odluku za svoj dom“ – navodi Vladimir Leković, vlasnik Tara Business Grupe.

Kao deo svoje unikatne ponude novog prodajnog salona Tara Concept u njemu izlaže široku ponudu standardnih i premium parketa, sobnih vrata, dizajnerskih stočića i ekskluzivne keramike.

Da li ste već pročitali?

1000 nijansi drveta

Celokupni prostor novog Tara Concept prodajnog salona u Novom Sadu zamišljen je kao umetnička galerija. Najviše takvom ambijentu doprinose ručno pravljeni parketi i komadi nameštaja, dispozicija prostora sa naglašenom „kružnom vezom“, otvoreni plan, komotni prostori sa sedenje i konsultacije, ali i pažljivo birana rasveta.

Salon je podeljen po visini na više nivoa i zona. Poseban detalj čine stepenici između dva nivoa koji su rešeni od masivnog kamena i šinskih pragova. Tu su i druge ekscentrične pojedinosti – kao što je stablo drveta na samom ulazu koje se pruža punom visinom prostora. Ovu atraktivnu enterijersku postavku u „industrijskom stilu“ potpisuje arhitekta Aleksandar Aleksijević iz Kragujevca.

Međutim, ono što izdvaja ovaj salon od drugih slične vrste jeste bogatstvo i raznolikost ponuda proizvoda. Na jednom mestu u Novom Sadu sada možete pronaći veliku ponudu standardnih i premium parketa, sobnih vrata i ekskluzivne keramike.

Novi Tara Concept salon koncipiran je kao izložbena galerija; Foto: Momčilo Grujić

U novom salonu možete pronaći široku ponudu standardnih i premium parketa, sobnih vrata, dizajnerskih stočića i ekskluzivne keramike.

Standardni i premium parketi

Ukoliko želite da pronađete široku ponudu standardnih, premium ili ručno pravljenih parketima, onda je novi Tara Concept prodajni salon u Novom Sadu pravo mesto za vas.

Pored  standardne ponude u kojoj možete pronaći klasičan višeslojni hrastov i orahov parket u različitim dimenzijama i selekciji drveta koja odgovara ostatku enterijera, u novom salonu možete pronaći i ručno pravljene slogove kao što su Chevron, VersaillesChantilly.

„Vremenom se kod naših arhitekata javila potreba da svoju kreativnost i umetnost još više izraze kroz parket i podove prostora koje uređuju te smo tako sa njima pravili potpuno unikatne slogove u ne tako standardnim i komercijalnim bojama. To što smo proizvođači koji konstantno ulažu kako u sirovine tako i u tehnologiju i stručni kadar svakako nas izdvaja na tržištu i omogućava nam takve vidove saradnji i projekata“ – ističe Tea Grabovica.

U salonu možete pronaći veliki izbor standardnih, premium i ručno izrađenih parketa; Foto: Momčilo Grujić

U novom salonu možete pronaći i ručno pravljene slogove kao što su Chevron, Versailles i Chantilly.

Sobna vrata

Tara Concept vrata izrađuju se isključivo po porudžbini, meri i želji kupca. Pored najvažnijeg, a to je svakako kvalitet, ono što je bitno jeste da se vrata estetski uklapaju u različite tipove enterijera i odgovore na najrazličitije želje i potrebe kupaca.

Primera radi, Natur kolekcija vrata osmišljena je tako da prati neke od Tara Concept slogova parketa kako kroz aplikacije tako i kroz same boje furnira.

„Da bi naši kupci imali realnu sliku kako će se vrata uklapati u enterijer, arhitektama i dizajnerima omogućili smo 3D modele koje mogu koristiti u svojim programima za rad. Svesni kompleksnosti enterijera i potreba kupca izrađujemo vrata i po različitim idejnim rešenjima“ – navodi Goran Draško za naš portal.

Tara Concept prizvodi i ugrađuje sobna i enterijerska vrata; Foto: Momčilo Grujić

Tara Concept vrata izrađuju se isključivo po porudžbini, meri i želji kupca.

Ekskluzivna keramika

Veliki novitet u ponudi kompanije Tara Concept jeste ekskluzivna keramika španskih i italijanskih proizvođača. Naime, cilj proširenja asortimana na drugu vrstu podnih obloga jeste želja da se klijentima ponudi mogućnost da sve elemente za opremanje ili renoviranje svog prostora pronađu na jednom mestu.

U ponudi je širok asortiman podne i zidne keramike vrhunskog kvaliteta, a najveću pažnju privukle su pločice velikog formata.

Pored kupovine, Tara Concept nudi još i mogućnost ugradnje pločica i parketa. Koliko je ovo korisno upućuje i činjenica da se čak 98% kupaca odluči i za ugradnju pločica i keramike po sistemu „ključ u ruke“.

Novo u ponudi su ekskluzivna španska i italijanska keramika; Foto: Momčilo Grujić

U ponudi je širok asortiman podne i zidne keramike španskih i italijanskih proizvođača.

Posetite salon

Tara Concept je lider u oblasti proizvodnje parketa u Srbiji. Zvanično, jedno je od 100 najuspešnijih preduzeća u našoj zemlji. Više od tri decenije njihov parket krasi neke od najlepših zdanja i domova širom Evrope i sveta. Takođe, njihov parket je svoje mesto našao u ekskluzivnim projektima novogradnje u Srbiji.

Ukoliko planirate renoviranje stare nekretnine ili nameravate da se upustite u izgradnju nove, obavezno posetite Tara Concept prodajni salon u Novom Sadu koji se nalazi na adresi Bulevar Evrope 38.

U međuvremenu, celokupnu ponudu standardnih i premium parketa, dekinga, višeslojnih podova i enterijerskih vrata možete pogledati na www.taraconcept.com.

Fotografije sa otvaranja

Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić
Foto: Momčilo Grujić

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *