Promo

U šoping s arhitektom: Ponuda nameštaja u salonu Divino Salotti

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnom i udobnom sofom, obratite pažnju na ponudu ovog ekskluzivnog salona u Novom Sadu.

Svi koji opremaju enterijer žele da u svoju dnevnu sobu unesu sofu koja će pleniti pažnju svojim izgledom i udobnošću, a koja će se svojim dimenzijama uklopiti u postojeći prostor i naravno ništa manje važno, da cenovno bude prihvatljiva. Ovo su razlozi zbog kojih smo se uputili u salon ekskluzivnog nameštaja Divino Salotti koji u svojoj ponudi ima preko stopedeset modela sofa različitih konfiguracija, koje možete poručiti u visokokvalitetnim italijanskim štofovima ili koži i koji su cenovno prilagođeni svakom kupcu.

Svi prikazani podeli imaju veliku mogućnost konfigurisanja i po pitanju dimenzija i po pitanju materijala.

Odmah na ulasku sačekala nas je ugaona garnitura Infiniti sa svojom interesantnom kivi bojom i jastučićima koji unose dimaniku.

divino-salotti-sofa-1-novo

Dimenzije izložene garniture su 331x151cm + poklon tabure dim. 82x82x46 cm. Cena ove garniture iznosi 231.720 dinara.

divino-salotti-sofa-detalj-1

Jedna od naših omiljenih modela u salonu Divino Salotti bila je ova sofa Atollo koja pleni pažnju svojim raskošnim izgledom ali i udobnošću.

divino-salotti-sofa-2

Zavalite su brojne perjane jastuke i uživajte u udobnosti. Dimenzije garniture su 282x117x90 cm, a cena 199.162 dinara.

divino-salotti-sofa-detalj-4

Ukoliko tražite zagarantovanu udobnost i mogućnost prilagođavanja, onda je za vas ova ugaona garnitura Valencia LUX koja ima podesive naslone za glavu, ali i mehanizam za svakodnevno spavanje.

divino-salotti-sofa-3

Na rasploganju stoje raskošne karte štofova i koža koje možete prilagoditi vašem ukusu. Dimenzije izloženog modela u koži je 295x175x85 cm, a cena iznosi 351.691 dinara.

divino-salotti-sofa-detalj-3

Jedan od modela ugaonih garnitura koje ćete vam sigurno zapasti za oko jeste Salvador. U pitanju je veoma elegantna garnitura u Lux štofu sa klasičnim linijama ali modernom završnicom koja se lako može uklopiti u sve enterijere.

divino-salotti-sofa-4

Prefinjene linije čine ovu garnituru sjajnim odabirom za ozbiljnije enterijere. Dimenzije izloženog modela su 340x300x90 centimetra a cena je 457.238 dinara.

divino-salotti-sofa-detalj-2

Ukoliko ne želite kompromis po pitanju udobnosti i funkcionalnosti, onda je za vas ugaona garnitura Trenton.

divino-salotti-sofa-5

Prednost ove garniture jestu električni relaks mehanizmi koji omogućavaju promenu položaja od sedećeg do ležećeg položaja i time omogućavaju maksimalnu udobnost prilokom korišćenja.

Spušteno
Spušteno
Podignuto
Podignuto

Dimenzije izloženog modela su 310x362x171 centimetara a njena cena u koži sa popustom za gotovinsko plaćanje iznosi 659.507 dinara.

divino-salotti-sofa-detalj-5

Kožna ugaona garnitura na akciji

Ukoliko ste u potrazi za modernom manjom ugaonom garniturom sa inoks detaljima, onda je ovaj model pravi izbor. U pitanju je garnitura Time Square u koži. Dimenzije izloženog modela su 268x220x77 cm a je cena sa 389.664 snižena na 321.100 dinara za gotovinsko plaćanje.

divino-salotti-sofa-6

Salon Divino Salotti možete posetiti u tržnom centru Bazaar u Novom Sadu a više informacija o modelima možete dobiti na sajtu ili na telefon 021/521 258.

Firme iz kategorije Nameštaj:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *